Beal Mortex
meer weten

Logo

Beal Mortex is een pleister die op diverse manieren kan worden toegepast. De pleister geeft iedere ruimte een eigentijdse uitstraling en wordt volledig aan uw voorkeur aangepast. Beal Mortex is geschikt voor natte ruimtes zoals uw badkamer of stoomdouche. Ook zwembaden kunnen door het gebruik van Beal Mortex van een prachtige harde gekleurde afwerking worden voorzien

Wat maakt Beal Mortex zo interessant?

In tegenstelling tot de meeste andere stucmaterialen is Beal Mortex vanaf 1 mm laagdikte volledig waterdicht. Uw muur of vloer heeft na het aanbrengen van de Beal Mortex geen impregneringproduct of aflaklaag als bescherming nodig. Door voor Beal Mortex te kiezen voorkomt u eventuele latere problemen zoals lekkage plaatsen die in de beschermingslaag op kunnen treden. U kunt wanden en vloeren beschermen tegen bijvoorbeeld vuilaanslag door het aanbrengen van lak, olie, een was- of zeeplaag.
Beal Mortex Badkamer
Beal Mortex Badkamer

Beal Mortex wordt door een aantal unieke punten gekenmerkt:

Brede toepasbaarheid binnen en buitenshuis

De producten van Beal Mortex voorzien zowel binnen als buiten voor bijzonder fraai afgewerkte oppervlaktes. Zowel wanden, trappen, muren, vloeren als aanrechtbladen krijgen een eigentijdse uitstraling. Maak gebruik van de uitgebreide mogelijkheden waarbij u onder meer kunt denken aan:

Beal Mortex decoratie

Beal Mortex is tijdloos en maakt het mogelijk om kunstwerken mee te creëren. De enige beperking is wellicht uw eigen fantasie. Houdt u van een roest effect of kiest u toch voor een meer gestructureerde aanraking. Warme tonen en levendige kleuren. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. Het product wordt toepast op zowel doek als op de wand of in een hele kamer. Steeds meer kunstenaars als beeldhouwers en schilders ontdekken de toepasbaarheid van het product in hun werk.

Beal Mortex meubilair

Door de kleurmogelijkheden transformeert Beal Mortex zowel werkbladen, keukens als open haarden volledig van uiterlijk. Naden en voegen die vroeger zichtbaar waren verdwijnen waardoor de illusie van een steenblok ontstaat. De kosten zijn echter een stuk lager. Strakke, rechte lijnen of juist meer ronde vormen alles is mogelijk

Bea morex natte ruimtes

Als het product gemengd is ontstaat een waterdichte pasta die geschikt is voor meerdere ondergronden. Een ideaal product voor de plaatsen die in aanraking met water komen. Inloopdouches, sauna’s en badkamers worden van een uniek uiterlijk voorzien. Neem afscheid van tegelvloeren en wanden met voegen en kies voor een naadloos alternatief.

Beal Mortex vloeren en trappen

Doorlopende vloeroppervlakken die als het ware de kamers in uw huis met elkaar verbinden. Beal Mortex maakt het, rekening houdend met de technische aspecten, mogelijk. Slijtvaste en onderhoudsvrije bedekking van vloeren en trappen in stijl met de inrichting van uw woning. Zonder eerst oude tegelvloeren te verwijderen kan de Beal Mortex worden aangebracht en daarnaast geeft het de perfecte mogelijkheid om een klassieke betonvloer te renoveren. De kleurstellingen zijn uitgebreid net zoals de mogelijkheden om effecten aan te brengen.

Beal Mortex zwembaden en vijvers

Oorspronkelijk werd het product gebruikt om de waterdichtheid van zowel funderingen, kelders en opslagtanks te garanderen. De toepasbaarheid is sinds het ontstaan van het bedrijf in 1974 enorm uitgebreid. Beal Mortex opent de deuren van uw creativiteit en geeft u een keuze in een oneindig aantal kleuren en vormen. Door Beal Mortex te gebruiken bij uw zwembad of vijver krijgen bassins een minerale rendering en zijn ze bovendien aangenaam om aan te raken. Uw zwembad is in harmonie met de omgeving en deze kan zowel binnen als buiten zijn. Water wordt een accessoire dat de kleur van Beal Mortex weerspiegelt. Het spiegeleffect versterkt het product en laat u genieten van een ongekende schoonheid.

Beal Mortex

Bijkomend voordeel is dat Beal Mortex op bijna iedere bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Zo worden sloopwerk, rommel en herrie vermeden. Beal Mortex wordt gekenmerkt door een degelijke slijtvastheid en een ruime mate van flexibiliteit. Dit in combinatie met de geringe dikte en een groot hechtvermogen zorgt ervoor dat een sterk product ontstaat. Zowel wanden als vloeren worden naadloos afgewerkt en kunnen in verschillende kleurstellingen worden afgeleverd. Beal Mortex is door de unieke samenstelling onderhoudsvriendelijk en geeft zowel binnen als buiten verrassende effecten. Een prima alternatief voor de standaard tegel- en laminaatvloer.

Beal Mortex is een indrukwekkend product

Productie vindt plaats bij het Belgische Beal dat sinds 1974 gespecialiseerd is in de productie en distributie van verschillende bouwproducten. U kunt er op vertrouwen dat net als de andere producten van Beal de Mortex aan de drie belangrijkste duurzame ontwikkelingsvoorwaarden voldoet.

Economie

Beal Mortex heeft talrijke plaatsings- en kleurmogelijkheden en bieden zo een gepersonaliseerde meerwaarde. Bovendien wordt het product ter plaatse gemengd waardoor een eventueel overschot voor andere toepassingen gebruikt kan worden.

Maatschappelijk aspect

Zowel de aard van het product als de opleidingsmogelijkheden in diverse plaatsen bevorderen de lokale arbeidsmarkt en werkgelegenheid.

Leefomgeving

Beal Mortex kan op reeds aanwezige oppervlaktes worden aangebracht. Hierdoor ontstaat er minder afval en zijn sloopwerkzaamheden niet altijd noodzakelijk. Dankzij het gebruik van dunne lagen ontstaat er een lager verbruik. Dit maakt Beal Mortex synoniem voor lagere transportkosten en een gereduceerde belasting van het milieu.

Zoveel meer dan een betonlook stuclaag

Beal Mortex is een zogenaamde betonlook. Laat u niet afschrikken door het idee dat u als eindresultaat naar een strakke grijze betonlaag kijkt. De creatieve toepassingen zijn divers en naast een strak vlakke afwerking in uiteenlopende kleuren is het mogelijk om een decoratieve twist toe te passen. De basis is kalk en hars waarbij verschillende mortels worden toegevoegd. U kunt hierbij onder andere denken aan de korrelgrote die varieert van klein naar groot. Speelse elementen geven wanden en vloeren net dat beetje extra. Kies daarbij voor een afwerkende laag van sealer of was en u heeft als eindresultaat een goed afneembaar oppervlak.

Beal Mortex is een grenzeloos toepasbaar product

Een gevarieerd kleurenpallet, uiteenlopende vormen, subtiele nuance verschillen, veranderende texturen en tot de verbeeldingsprekende effecten. Met Beal Mortex komt uw verbeelding tot leven. Geen twee badkamers of zwembaden zijn hetzelfde. Door gebruik te maken van een flexibel inzetbaar product als Beal Mortex worden al uw realisaties verfraait. Het materiaal zorgt voor een aangenaam gevoel en geeft ieder te behandelen ondergrond zowel een tijdloos als een elegant vorm gegeven uiterlijk. Geef uw creativiteit de vrije ruimte en als vanzelf ontstaan oneindige vormen en kleurstellingen.

Wilt u uw vloer met vloerverwarming van een nieuwe look voorzien? Rekening houdende met de technische aspecten kan Beal Mortex worden toegepast op een ondervloer met daarin een vloerverwarmingssysteem.

Hoe wordt Beal Mortex aangebracht?

Het op de juiste wijze aanbrengen van Beal Mortex is niet eenvoudig. Voor de mooiste resultaten besteed u uw stucwerk uit aan professionele stukadoors. Wij hebben een ruime ervaring in het werken met dit product. Het aantal lagen dat wordt aangebracht hangt af van de uiteindelijke functie die de Beal Mortex heeft: decoratief of waterdicht. Door diverse technieken toe te passen krijgt ieder oppervlak en elke ruimte een eigen uitstraling. Naast het pleisteren van de door u gewenste ruimte zijn we er ook om u te informeren en desgewenst te adviseren. De mogelijkheden zijn uitgebreid en wellicht ziet u de badkamer van uw dromen zo voor u. Wij zetten uw idee om in werkelijkheid en streven er naar om uw wens in realiteit om te zetten.

 

Wilt u meer weten over Beal Mortex en wat wij daarbij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Leg ons uw vragen voor en indien gewenst sturen wij u een offerte toe. Contact met onze vakmensen opnemen verplicht u tot niets. Wij zijn er voor u en al uw wanden, vloeren en andere ruimten die u opnieuw gepleisterd wilt hebben.

 

Beal mortex color is een waterdicht pleisterwerk. Dit is een harde, gekleurde afwerking welke geschikt is voor onder andere vloeren en wanden. Beal Mortex color kan in 1 of meerdere lagen worden aangebracht.

 

Beal mortex color toepassingsmogelijkheden.

Beal mortex color kan onder andere worden verwerkt in:

Er kunnen bij de toepassing van dit product geen vlekken ontstaan, omdat beal mortex color geen vocht opneemt. Beal mortex color kan eventueel nog extra worden beschermd tegen vuil. Dit kan worden gedaan met een olie, was, zeep of lak.

De mogelijkheden zijn onbeperkt, het kan onder andere als volgt worden toegepast:

Als specialist op dit gebied, hebben wij projecten in zowel binnen- als buitenland. Beal mortex color is een harde, gekleurde afwerking. Het heeft een groot aantal toepassingsmogelijkheden.

Dit product is uitstekend geschikt voor de natte ruimtes, denk hier aan uw badkamer, stoomdouche of hamman, zelfs uw zwembad kunnen we voorzijn van die prachtige natuurlijke uitstraling.

Door verschillende technieken te gebruiken kunnen we Beal mortex iedere keer een andere uitstraling geven, van wit naar goud en van zwart naar brons, u bedenkt het en wij maken het.

Benieuwd naar foto’s van Beal mortex? Klik hier.

We adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt gratis en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact