Logo

Beal Mortex kopen

Beal Mortex is een specialistisch product geschikt voor het professioneel naadloos afwerken van vloeren en wanden. Dankzij de kenmerken die Beal Mortex heeft kan het product de druk van water weerstaan. Het biedt een praktische en bijzonder decoratieve oplossing voor al uw binnen en buiten projecten. Beal Mortex kopen geeft uw wanden en vloeren een unieke uitstraling.

De producten van Beal Mortex kopen

Beal Mortex is een zeer flexibel product dat een ongekende hardheid heeft. Beal Mortex kopen geeft u een onderhoudsvrije ruimte die bovendien vocht- en waterbestendig is. Als de Beal Mortex is afgewerkt heeft u geen impregneringslaag nodig. U kunt wel kiezen voor een beschermende laag van bijvoorbeeld olie, wax, lak of zeep. Deze laag wordt aangebracht om vuil af te weren. Beal Mortex kopen geeft u de mogelijkheid om muren en wanden snel en eenvoudig af te nemen. U bespaart daarbij veel tijd met schoonmaken.

Beal Mortex kopen.

Beal Mortex kopen heeft meerdere voordelen

Producten van Beal Mortex kopen heeft een aantal interessante voordelen die u in uw overweging mee kunt nemen:

  • Waterdicht vanaf 1 mm laagdikte.
  • Lagere materiaalkosten per vierkante meter.
  • Beal Mortex is makkelijk te verwerken.
  • Hardheid is te vergelijken met natuursteen.

Beal Mortex kopen bespaart daarnaast op eventuele sloopkosten van reeds aanwezige vloeren. De producten van Beal Mortex kunnen op de meeste ondergronden aangebracht worden. Heeft u een tegelvloer? Dan wordt de Beal Mortex hier op aangebracht en heeft u geen overlast en herrie van breekwerkzaamheden. Een en ander hangt af van de technische staat van de bestaande vloer. Voorwaarden voor een optimale hechting zijn dat de ondergrond vrij van stof en vet is. Proeven op ondergronden als hout, metaal en glas werden met succes uitgevoerd.

Beal Mortex kopen voor binnen- en buitenshuis

De toepasbaarheid van de Beal Mortex producten is ongelimiteerd. U kunt uw gedachten en creativiteit de vrije loop laten. Door de hardheid en de hechtingseigenschappen zijn de Beal Mortex producten zowel binnen- als buitenshuis inzetbaar.

Beal Mortex kopen geeft uw zwembad een geheel eigen look. Uw zwembad wordt een harmonisch onderdeel van uw tuin waarbij u de kleur van de Beal Mortex afstemt op hetgeen u graag ziet. Het water neemt de kleur op en zorgt voor een schitterend geheel.

Laat het vloeroppervlak van uw woning naadloos in elkaar overlopen of kies voor een strak vormgegeven badkamer. Door Beal Mortex kopen voor uw badkamer creƫert u een origineel afgewerkte ruimte zonder tegels en voegen. Beal Mortex producten zijn duurzaam en zorgen voor jarenlang woongenot.

Meer informatie over Beal Mortex kopen

Luxury Walls informeert u met alle plezier over de mogelijkheden die de Beal Mortex producten voor u kunnen betekenen. Laat ons weten welke oppervlakte of ruimte u wenst te (laten) behandelen met Beal Mortex. Wij voorzien u van de mogelijke kleurstellingen en brengen desgewenst een op maat samengestelde offerte uit. Neem contact met ons op via het contactformulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie en/of een antwoord op uw vraag. Beal Mortex opent de deur naar onder meer de door u gewenste vloer.