Training
meer weten

Logo

Trainingsoverzicht

Introductietraining

Ontdek de Novacolor productenwereld. In deze eendaagse introductietraining gaan we dieper in op meerdere producten uit diverse categorieën. Zo krijgt u een gedetailleerd beeld van het Novacolor assortiment. Aan het einde van de training mag u de gecreëerde monsters mee naar huis nemen om te tonen aan uw cliënten. We duiken in thema’s zoals minerale producten, metallics, oxidaties en andere producten uit Novacolor’s uitgebreide reeks. De gehele dag wordt verzorgd met lunch en hapjes. Trainingsprijs: € 295,- exclusief 21% BTW. Bovendien krijgt u een voucher van € 100,- om uit te geven aan Novacolor producten.

Specialisatietraining (Tweedaagse)

Deze diepgaande training is bedoeld voor de ervaren Novacolor verwerker. Hier leren deelnemers hoe ze diverse Novacolor producten kunnen combineren. Gedurende de training past u tal van technieken toe om muren om te toveren tot ware meesterwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos, met een sterke focus op de creatieve inbreng van de deelnemer. Enkele van de gebruikte producten zijn Metallo_Fuso, Archi+ Pietra Intonaco en andere uit de Archi+ serie, in combinatie met metallics. De gemaakte panelen kunnen na afloop worden meegenomen. Beide trainingsdagen zijn volledig verzorgd, inclusief maaltijden en snacks. Kosten: € 400,- exclusief 21% BTW.

Wall2Floor Geavanceerde Training

Wall2Floor vertegenwoordigt het microcement systeem van Novacolor dat vanwege zijn technische aspecten een speciale training vereist. In deze sessie behandelen we alle stappen om vloeren, wanden en badkamers op de juiste manier af te werken, inclusief bijzondere afwerkingen. Er is ook speciale aandacht voor de noodzakelijke voorbereidingsstappen. Na de training mag u de voorbeelden mee naar huis nemen om aan uw cliënten te laten zien. Ook deze dag is volledig verzorgd met lunch en tussendoortjes. Trainingskosten: € 195,- exclusief 21% BTW.

Contact