Novacolor
meer weten

Logo

Het Italiaanse bedrijf Novacolor werd in 1982 opgericht als producent van verven en coatings voor de consumentenmarkt. Door de jaren heen heeft Novacolor zich ontwikkeld tot een van de voornaamste leveranciers van Italiaans stucwerk met tal van toepassingsmogelijkheden. Novacolor producten variëren van toepassingen voor vloeren en wanden tot keukens, badkamers en interieurs.

Uitgebreid assortiment voor residentiële en commerciële toepassingen

Novacolor biedt op dit moment bouwmaterialen die worden geproduceerd met grondstoffen van een hoge kwaliteit en de nieuwste technologiën. Novacolor heeft een uitgebreid aanbod decoratieve producten voor zowel interieurs als exterieurs.
 

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een stadse afwerking voor uw woning of appartement. Dan is de Novacolor Archi+ Concrete minerale pleiser uitermate geschikt voor interieurs. Novacolor Archi+ Concrete wordt gekenmerkt door een unieke curve en biedt u de mogelijkheid om de lagen te overlappen met een acryl siloxaan kleur. Op deze manier worden elegante betoneffecten bereikt in de nieuwste trends en kleuren. Novacolor Archiplus laat zowel binnen- als buitenwanden lijken op muren die van lagen beton zijn opgetrokken. Een bijzonder effect dat uw muur het hoogtepunt van onder meer uw woonkamer maakt.

 

Voor meer zijdezachte wanden is Novacolor Africa een ideaal product. Novacolor Africa is een decoratieve architectonische troffel-coating die leverbaar is in prachtige metallic patronen. Het product creëert zijde-achtige oplossingen die uw huis verrassend comfortabel maken, vol charme en verfijning.

Novacolor
Novacolor

Stoere roest-, staal- en kopereffecten voor wanden en vloeren

Novacolor producten die snel aan populariteit winnen zijn onder meer de Novacolor Ironic voor een indrukwekkend roesteffect en Novacolor RustOn voor spectaculair afgewerkte wanden. De lagen die in Novacolor Ironic verwerkt worden produceren een oxidatie effect dat gelijk is aan de effecten van een ijzeroppervlak dat is blootgesteld aan natuurlijke corrosie door weersomstandigheden. Novacolor Ironic kan worden toegepast op onder meer bestaande (kalk)pleister, gipswanden en synthetische verflagen.

 

Wat tegenwoordig vaak in de moderne architectuur wordt gebruik is de Novacolor RustOn. Een product dat de uitstraling van een versnelde veroudering weergeeft door de weersomstandigheden waar een object onderhavig aan is. In tegenstelling tot de Novacolor Ironic heeft de Novacolor RustOn een niet uniforme uitstraling met een roesteffect. Het lijkt echter alsof de corrosie op de een of andere manier verhinderd wordt om door te zetten. U heeft keuze uit groene, blauwe en bruine tinten die variëren naar gelang de techniek waarmee het RustOn product wordt aangebracht.

Novacolor Dune voor schitterend afgewerkte vloeren en wanden

Uiterst elegant en luxueus afgewerkte slaap- en badkamers maar ook sauna’s en keukens krijgen met Novacolor Dune unieke eigenschappen. De Novacolor Dune collectie bestaat uit een op water gebaseerde wandbekleding met metallic pigmenten van zilver en goud. De effecten die onze vakmensen hiermee bereiken creëren de perfecte achtergrond voor zowel klassieke als moderne interieurs. Novacolor Dune kan worden gebruikt om een oneindige reeks van driedimensionale effecten te reproduceren met adembenemende combinaties van hoogten en laagten. Hoe de uiteindelijke structuur er uit komt te zien is afhankelijk van de vaardigheid en creativiteit van de stukadoor.

Geef uw woning meer glans met Novacolor Marmorino KS

Novacolor Marmorino KS is een product met een unieke samenstelling op basis van kalk, grassello, Italiaans marmerpoeder en versterkte acryl. Dit soort producten wordt op grote schaal gebruikt bij restauratiewerkzaamheden en kan worden gekleurd met natuurlijke aarde pigmenten en oxidanten. Door Novacolor Marmorino KS toe te passen worden transparante en levendige kleuren gecreëerd die kenmerkend zijn voor het rijke Italiaanse verleden. De behandelde oppervlakte wordt compleet glad gepolijst en krijgt een zijde-achtig effect. Uw wanden en vloeren gaan naadloos in elkaar over en hebben door de Novacolor Marmorino KS een spiegelend marmereffect. Door een beschermende waxlaag aan te brengen wordt het oppervlak niet alleen tegen vuil beschermd, het krijgt een extra glans impuls.

Uitgewassen beton met baanbrekende effecten

De Novacolor producten zijn voortdurend in ontwikkeling. Met de Animamundi reeks geeft Novacolor het idee van ‘uitgewassen beton’ een nieuw uiterlijk. Novacolor Animamundi is een product dat zowel een parel-opaal look heeft als een sterk structuur effect. Decoratieve luxe in lijn met de meest moderne en baanbrekende trends van dit moment. Novacolor Animamundi voldoet aan uitgebreide eisen op het gebied van interieur afwerking. Wanden en vloeren krijgen een zijdezacht uiterlijk met prestigieuze effecten. Combineer kleuren en stijlen, laat oppervlaktes naadloos in elkaar overlopen en creëer een luxe ruimte. Een rustpunt in huis dient te voldoen aan uw eigen wens. Het is dan ook deze wens die door onze vakmensen als uitgangspunt wordt gebruikt. Samen met u worden de mooiste resultaten bereikt en heeft u een geweldig vormgegeven inrichting.

Decoratieve afwerkingen

Iedere ruimte of oppervlakte die u graag mooi en bovendien decoratief afgewerkt wilt zien kan bewerkt worden met een Novacolor product. Tot de favorieten behoort onder meer Novacolor Swahili. Een decoratieve oplossing die speciaal is ontworpen voor interieurs. Novacolor Swahili bestaat uit metaal en geselecteerde kwarts die samen imposante visuele effecten veroorzaken. Laat u verrassen door een uniek spel tussen licht en schaduw. Novacolor Swahili is verkrijgbaar in diverse kleuren en is rijk aan effecten.

Novacolor producten worden ontworpen met een visie

Gedurende het productieproces houdt Novacolor rekening met de wensen van de eindgebruikers. Innovatieve oplossingen en toepassingen zijn voortdurend aan veranderingen onderhavig. Novacolor ontwerpt haar producten samen met ontwerpers en architecten die weten wat er speelt op het gebied van binnenhuisarchitectuur en decoratieve afwerkingen. De combinatie van ideeën, intuïtie, uitgebreide milieustudies op het gebied van ontwikkeling maken Novacolor een merk dat verspreid over de wereld grote bekendheid geniet. Gerenommeerde architecten en beroemde designers werken met Novacolor producten om projecten tot in de finesses schitterend gedetailleerd af te werken.

Novacolor voor grote en kleine projecten

Uw woning, bedrijfsruimte, badkamer of terras van een nieuwe look (laten) voorzien? De Novacolor producten bieden voor iedere vraag een passende oplossing. Kiest u voor Novacolor Ironic, Novacolor RustOn, Novacolor Dune, Novacolor Animamundi of Novacolor Marmorino KS? Waar u ook voor kiest het resultaat is altijd even bijzonder en spectaculair. Voor zowel grotere oppervlaktes als woningen, appartementen en terrassen heeft Novacolor het juiste product.

 

Stoere vormgegeven betonlook vloeren die worden afgewerkt met wanden in een zijdezachte textuur. Wilt u de openhaard extra in het oog laten springen? Onze adviseurs laten u aan de hand van voorbeelden zien hoe uw wensen omgezet worden in prachtig vormgegeven woonkamers.

Wilt u meer weten over Novacolor toepassingen?

Het Novacolor assortiment breidt zich gestaag verder uit. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe vloer voor uw woning of denkt u er over na om de keuken opnieuw in te richten? Novacolor biedt met de reeksen Animamundi, Swahili en Dune de perfecte afwerkingsmogelijkheid voor ieder interieur. Rustieke wanden met een eigentijdse uitstraling zijn een kunstwerk op zich. Uw woning wordt een rustpunt in de dagelijkse drukte, een plaats waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en welkom is.

Onze vakmensen vertellen u graag meer over de uitgebreide toepassingsmogelijkheden van de Novacolor producten voor binnen- en buitenshuis. U kunt daarvoor contact met ons opnemen. Laat ons uw wensen weten en samen met u gaan we aan de slag om uw droom te realiseren. Nadat we ter plaatse de situatie gezien hebben en weten naar welk soort afwerking en kleur uw voorkeur uitgaat, mag u van ons een geheel vrijblijvende offerte tegemoet zien. Kunt u zich vinden in het aanbod dan gaan onze professionals bij u aan het werk en worden uw wanden en vloeren met Novacolor producten afgewerkt. Het eindresultaat is wat u van het product mag verwachten: magisch en verleidelijk voor jarenlang woonplezier.

Bent u benieuwd naar projecten die Luxury Walls heeft gerealiseerd? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. We laten u graag de mogelijkheden en resultaten voor en na het aanbrengen van Novacolor zien.

Met Novacolor laten we ons inspireren door de klant. Door de verschillende technieken toe te passen met de minerale materialen kunnen we met uw oppervlakte iedere keer een andere visuele beleving bewerkstelligen. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. We passen de nieuwste technieken toe, welke uw wanden een nog exclusiever uiterlijk geven.

Novacolor is geïnspireerd door de uitstraling van de natuurlijke bestanddelen. Dit product staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Hiermee willen we de cultuur en het historische verleden van Italië tot uitdrukking laten komen. Novacolor is geen massaproduct. Het betreft een zeer exclusief en creatief handgemaakt product.

Benieuwd naar foto’s van Novacolor? Klik hier.

Contact