Logo

Novacolor badkamer

Bent u voor het inrichten van uw badkamer op zoek naar een innovatief product. Een product waarbij voegen tot het verleden behoort en een product wat een prachtige glans geeft? Novacolor badkamer producten geven uw badkamer een uitgesproken uitstraling.

Italiaans stucwerk voor een Novacolor badkamer

Novacolor badkamer producten bestaan uit decoratief pleistermateriaal waarmee geweldige marmereffecten gecreëerd worden. Zowel de muren, het plafond als de vloer van uw Novacolor badkamer worden afwerkt met een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Meerdere kleurschakeringen, een naadloze overgang en waterdicht afgewerkt voor een extra lange levensduur. De Novacolor producten zijn praktisch in onderhoud en passen bij iedere inrichting.

Novacolor Badkamer
Novacolor badkamer.

Novacolor producten behoren tot het Italiaanse stucwerk dat bekend is om de techniek die levende en glanzende oppervlaktes als resultaat geeft. Naast de glans is Novacolor ook bekend om het marmer effect waarbij u de keuze heeft uit een ongekend aantal kleurstellingen.

Met een Novacolor badkamer worden oude Italiaanse ‘stucco’-technieken terug tot leven gebracht. De combinatie van moderne technologische toepassingen en een eigentijdse kleurenkaart werken uw Novacolor badkamer af tot een van de hoogtepunten in uw woning.

Exclusieve producten creëren een Novacolor badkamer

Novacolor producten worden op duurzame wijze geproduceerd en voorzien elk oppervlak van een exclusieve afwerking. Net als de meeste Italianen zelf houden Novacolor producten van stijl en elegantie. U ziet dit direct terug in de resultaten en voorbeelden. Een Novacolor badkamer is niet te vergelijken met een badkamer die standaard is afgewerkt met wand- en vloertegels. Bijzondere kleurcombinaties, texturen en structuren zoals een koper-, roest- en houtpatroon sieren de ruimte van uw Novacolor badkamer.

Luxury Walls voor luxueus afgewerkte wanden en vloeren

Luxury Walls werkt uw Novacolor badkamer af tot een stijlvol vormgegeven wellnessruimte. Van een originele betonlook tot strak afgewerkt pleisterwerk in harde of zachte kleuren. U creëert de stijl die het beste bij u past. Van traditioneel tot trendy en van robuust tot een meer industriële vormgeving. De ‘finishing touch’ wordt aan de wanden gegeven door voor een matte of meer glanzende coating te kiezen.

Maak een einde aan versleten kitranden en voegen die vies worden. Neem de irritatie weg. De vierkante meter prijs van Novacolor producten liggen niet veel hoger dan wanneer u besluit om voor een nieuw tegelwerk te kiezen. De onderhoudskosten zijn lager en u bent minder tijd kwijt aan het goed schoonhouden van de naden en voegen. Een Novacolor badkamer geeft u naast voldoening ook meer tijd om optimaal te genieten.

Ontwerp uw eigen Novacolor badkamer

Heeft u uw badkamer in gedachten voor ogen en wilt u uw plannen concreet vormgegeven? Luxury Walls is u van dienst bij de realisatie van uw ideeën. We tonen u graag de diverse mogelijkheden van de Novacolor producten die bij uw badkamer idee passen. Neem contact met ons op voor het vrijblijvend maken van een afspraak of met een verzoek om meer informatie. Onze professionele vakmensen nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. De weg naar uw nieuwe Novacolor badkamer ligt aan uw