Logo

Novacolor prijzen

Novacolor biedt mooie traditionele afwerkingsmogelijkheden voor plafonds, wanden en vloeren. Dat pleisterwerk niet langer alleen een betonlook is laat Novacolor u zien. De Novacolor prijzen voor bijzondere afwerkingsvormen als een marmeruitstraling en uiteenlopende kleuren zijn gebaseerd op een hoogwaardige kwaliteit.

Wanden en vloeren komen beter tot hun recht

De Novacolor prijzen en producten geven ieder oppervlak een decoratieve afwerking. Hierbij kunt u ook denken aan toepassingen bij meubelstukken, kasten en zelfs boven de schouw. Bestaat uw badkamervloer uit tegels? Kies dan voor strak vormgegeven muren die bewerkt worden met Novacolor producten.

Novacolor prizen

Novacolor prijzen variƫren per productsoort en hangen nauw samen met de oppervlakte en hoe een eventuele bestaande ondergrond er uit ziet. Stucwerk met een motief, warme Toscaanse kleuren en vloeren met een glanzende marmerlook. Bijna niets is onmogelijk met de Novacolor producten.

Marktleider van decoratieve wandafwerking producten

De Italiaanse producent is absoluut een markleider op het gebied van producten om wanden en vloeren mee af te werken. Novacolor prijzen zijn in verhouding uiterst betaalbaar. U heeft geen apart product nodig om voegen mee op te vullen. Alle ruimten en oppervlaktes worden naadloos afgewerkt.

Luxury Walls heeft ruime ervaring in het werken met de luxe Novacolor producten. Wilt u in uw nieuwe woning exclusieve wanddecoratie of bent u toe aan iets anders in uw huis? De Novacolor prijzen bieden u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Van levendige kleuren tot een sensueel gevoel bij het aanraken van de behandelde oppervlakte. Novacolor producten zijn een aanwinst voor iedere woning.

Novacolor producten zijn voortdurend in ontwikkeling

De ontwikkeling van Novacolor producten staat nooit stil. Nieuwe technologie maken nog meer spectaculaire resultaten mogelijk. Novacolor Animamundi laat de wereld in kleur voor uw ogen tot leven komen. Een licht metalen structuur wordt op een innovatieve manier met zachte parel effecten van een sterk karakter voorzien en is in overeenstemming met Novacolor prijzen.

Zowel binnen als buiten worden Novacolor prijzen en producten toegepast. Verfraai uw terras met een strak vormgegeven vloer die aaneensluitend is zonder dat er gebruik wordt gemaakt van voegen. Een naadloze vloer is een aanwinst voor uw tuin maar ook in de woonkamer of keuken. Kies voor een glanzende afwerking of juist een matte look. Novacolor prijzen worden per vierkante meter gerekend en u heeft geen extra afwerkingslaag nodig.

Bent u op zoek naar een exclusief product?

Novacolor producten zijn exclusief en vallen niet direct onder de noemer massaproduct. U kiest met Novacolor voor een duurzaam product dat uw woning een geheel eigen identiteit geeft. Luxury Walls biedt aantrekkelijke Novacolor prijzen en professionele vakmensen die weten hoe het product op de juiste wijze wordt aangebracht.

De Novacolor prijzen

Wilt u weten of uw idee om te zetten is in realiteit? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Luxury Walls. De mogelijkheden van Novacolor producten zijn flexibel en we helpen graag bij het realiseren van onder andere uw droomvloer. U kunt het contactformulier invullen waarbij wij zo spoedig mogelijk contact met u op zullen nemen. Samen bespreken we de mogelijkheden en de Novacolor prijzen die passen bij uw plannen.