Logo

Novacolor vloer

Combineer uw inrichting met een naadloos afwerkte Novacolor vloer. U creëert hiermee een interieur met rust en ruimte. De mogelijkheden voor een uitvoering naar smaak zijn eindeloos. Uw Novacolor vloer kan een stoere betonlook hebben maar ook een glanzend marmereffect. Novacolor producten combineren prima met ieder design en geven uw vloer een fraai uiterlijk.

Gun uw vloer een unieke elegantie

Wilt u uw woning van een nieuwe vloer voorzien maar kunt u uw droomvloer niet vinden in het aanbod van vloertegels, laminaat en parket? Spreekt het idee van een uniek vormgegeven vloer met speelse elementen en bijzondere effecten u aan. Luxury Walls past de nieuwste technieken toe en creëert samen met u een geheel naar wens afgewerkte vloer.

Novacolor vloer.

Laat de vloer onderdeel zijn van uw woning. Een Novacolor vloer kan uitstekend gecombineerd worden met schitterend afgewerkte wanden. De kleurstelling kan in elkaar overlopen voor een versterkend effect. Novacolor producten creëren strakke vloeren met bijpassende wanden. Een Novacolor vloer gaat naadloos over in de wand zonder dat u te maken heeft met voegen.

Hoogwaardige Italiaanse kwaliteit

Novacolor producten zijn sinds 1982 op de markt verkrijgbaar en de Italiaanse producent heeft dankzij intuïtie en creativiteit het aanbod uitgebreid. Wereldwijd worden architecten, ontwerpers en professionele vakmensen geïnspireerd door de mogelijkheden die de Novacolor producten te bieden hebben. Een Novacolor vloer kan een moderne maar ook een authentieke uitstraling hebben waarbij u zelf bepaalt of er gebruik wordt gemaakt van textuureffecten of gepolijste pleister.

Een Novacolor vloer heeft enkele unieke kenmerken:

  • Gebruik van organische en ruwe grondstoffen van hoge kwaliteit.
  • Novacolor producten hebben een lage impact op het milieu.
  • De afgewerkte oppervlakte wordt als ‘kunstwerk’ versterkt.
  • Creatieve toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos.
  • Trendzettende kleuren en texturen.

Novacolor producten bieden meerwaarde aan iedere ruimte en oppervlakte waar ze aangebracht worden. De Italiaanse productie- en ontwerpafdeling is altijd in beweging en de producten voor een Novacolor vloer voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid.

Onderscheidend en exclusief: een Novacolor vloer

Novacolor producten worden ingezet voor vrijwel alle soorten vloeren en wanden. Een Novacolor vloer is onderscheidend en kan voorzien worden van een bijzonder roesteffect binnen- en buitenshuis. Wilt u een metalliclook of een luxueus marmereffect? Bijna niets is onmogelijk met Novacolor producten.

Luxury Walls heeft vloeren en wanden van klanten afgewerkt die u naar volle tevredenheid zijn voorgegaan. U kunt bij ons voorbeelden zien van Novacolor vloeren, wanden en badkamers. Heeft u vragen of de producten van Novacolor bij uw interieur passen? Stel ze ons gerust. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Na het insturen van het verzoek nemen onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefonisch zijn we uiteraard ook bereikbaar. We bespreken samen uw wensen en nemen ter plekke een kijkje om te zien hoe de Novacolor producten het beste toegepast kunnen worden en welk product het beste bij uw situatie past. Werken met Novacolor producten kunt u met vertrouwen aan onze vakmensen overlaten. Het eindresultaat is een uniek vormgegeven Novacolor vloer die volledig aansluit op uw wens.