Logo

Novacolor keuken

Voor een spectaculaire nieuwe afwerking van uw keuken biedt Novacolor producten die elke verbeelding te buiten gaan. Novacolor keuken biedt een strakke vloer die naadloos aansluit op spectaculair vormgegeven wanden.

Bijzondere effecten in een Novacolor keuken

Het Italiaanse Novacolor produceert innovatieve materialen die van iedere keuken een adembenemend geheel maken. Speciale ontwerpen met een kopereffect zijn niet alleen bijzonder maar geven uw Novacolor keuken bovendien een geheel eigen identiteit. Gaat uw voorkeur meer uit naar een fluwelachtig uiterlijk van de wanden. Ook dan is een Novacolor keuken een uitstekende aanvulling op uw interieur. Kies voor eigentijds luxe afgewerkte wanden die in een uiteenlopend kleurenpallet leverbaar zijn.

Novacolor keuken.

De afwerking kan variëren van een strakke vormgeving naar een Novacolor keuken met speelse effecten. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en u kunt uw fantasie en creativiteit de vrije loop laten. Onze vakmensen hebben de technieken om te werken met Novacolor producten in de vingers zitten en zetten uw ideeën om in unieke designs.

Novacolor keuken bij uw bestaande keukeninrichting

Heeft u een bestaande keuken waarvan u de vloeren en/of de wanden wilt laten decoreren? Onze specialisten geven u advies over de mogelijkheden van een Novacolor keuken. Stem Novacolor producten af op uw interieur voor het beste resultaat. Warme landelijke kleuren zijn in overeenstemming met een strakke vloer. De decoratieve mogelijkheden veranderen uw Novacolor keuken tot een van uw favoriete plaatsen in huis.

Wanden en vloeren gaan naadloos in elkaar over en indien gewenst kunnen ook aanrechtbladen behandeld worden met een Novacolor product dat waterbestendig is. Novacolor producten hebben een uitgebreid kleurenpallet en er is altijd een kleur die bij uw interieur past.

Uw Novacolor keuken sluit aan op het terras

Wilt u buiten ook van uw keuken genieten? Novacolor producten worden ook toegepast voor de afwerking van terrassen. Zo gaat uw Novacolor keuken ervaring naadloos over in het terras waardoor de beleving nog intenser wordt. Ontwerpen, structuren, effecten en texturen worden op elkaar aangepast en geven uw woning zowel binnen als buiten een bijzonder elegant uiterlijk. Geniet het hele jaar door van Novacolor producten.

Voorbeelden van een Novacolor keuken

Bent u benieuwd hoe uw keuken er uit kan zien met het gebruik van Novacolor producten? Luxury Walls laat u met plezier foto’s en voorbeelden zien van keukens die door onze professionals werden afgewerkt. Kleine compacte keukens, grotere open woonkeukens tot en met combinaties van binnen- en buitenkeukens. Niets is bij ons te gek en bijna alles is mogelijk met de producten van Novacolor.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen zodat wij ons bedrijf en de mogelijkheden die we te bieden hebben aan u voor kunnen stellen. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. U wordt zo spoedig mogelijk door een van onze medewerkers benaderd om uw wensen en vragen verder te bespreken. Zet uw ideeën op papier en we gaan samen met u aan de slag om uw droomkeuken te realiseren. Voor luxueus afgewerkte vloeren, wanden, keukens en badkamers bent u bij Luxury Walls in goede handen en kunt u later terugkijken op een succesvolle samenwerking.