Logo

Novacolor Nederland

Het Italiaanse bedrijf Novacolor bestaat sinds 1982 en biedt sinds een aantal jaren ook haar producten aan op de Nederlandse markt. Novacolor Nederland produceert hoogwaardige afwerkingen voor wanden, vloeren en plafonds. Novacolor Nederland heeft een compleet assortiment met textuureffecten en gepolijste pleisters voor zowel binnen als buiten.

Maak kennis met Novacolor in Nederland

Novacolor producten zijn aantrekkelijk door hun onderscheidende voorkomen en uiterlijk. Creëer bijvoorbeeld een roesteffect maar ook een vloer met betonlook en een uniek vormgegeven badkamer liggen met Novacolor Nederland binnen handbereik. Geef uw complete woning een eigen unieke identiteit waar u lang plezier van heeft.

Novacolor Nederland.

Novacolor Nederland heeft producten die geschikt zijn om te stucen, te verven en op diverse andere manieren aan te brengen.

Duurzame producten van Novacolor Nederland

Novacolor Nederland gaat op duurzame wijze om met het productieproces. Hierdoor is de afgelopen jaren een grote daling op de uitstoot van koolmonoxide bereikt. Dit heeft men weten te bereiken door zowel het productieproces als de producten zelf op een meer duurzame wijze te benaderen. Wereldwijd worden de Novacolor producten van innovatieve materialen gedistribueerd. Novacolor in Nederland biedt unieke en elegante producten aan die uw project een bijzondere tint geven.

Novacolor Nederland en Luxury Walls

Luxury Walls biedt een scala van Novacolor Nederland producten die zowel toepasbaar zijn binnen als buiten. De Novacolor producten onderscheiden zich van de standaard vloertegels en wandbedekkingen door de manier waarop ze aangebracht kunnen worden. De lagen worden in iedere gewenste kleur aangebracht. Laat lagen in elkaar overgaan voor speciale effecten of kies voor een metallic look.

Het werken met de producten van Novacolor Nederland zit bij onze vakmensen in de vingers. Onze affiniteit en ervaring met de uitgebreide productenreeks maakt dat u kunt genieten van elke gewenste vloer of wand die u bewerkt wilt zien. Geen oppervlakte is hetzelfde en het eindresultaat is een exclusieve afwerking geheel naar eigen wens.

Producten van hoogwaardige kwaliteit

Novacolor Nederland maakt gebruik van natuurlijke bestanddelen die samen verwerkt worden tot een product van hoogwaardige kwaliteit. Werk uw wanden, vloeren en badkamer af met exclusieve Novacolor producten waarbij de warme Italiaanse kleuren en schitterende designs uitstekend tot hun recht komen.

Luxury Walls maakt gebruik van moderne en nieuwe technieken voor een nog meer exclusief eindresultaat. Wereldwijd maken naast particulieren ook zakelijke klanten gebruik van de Novacolor producten. Zo werden enkele internationale hotels van designvloeren voorzien en maken ook modeketens gebruik van de verschillende Novacolor producten.

Vrijblijvend informatie aanvragen over Novacolor Nederland

Onze professionele medewerkers beantwoorden graag uw vragen over de Novacolor producten en mogelijkheden. Wilt u weten of de ruimte die u voor ogen heeft geschikt is om met Novacolor te bewerken. Bent u benieuwd naar reeds bereikte eindresultaten of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefonisch staan wij u eveneens graag te woord. Indien u dat wenst komen we ter plaatse kijken en bespreken we uw ideeën en wensen tot in detail, waarbij u uiteraard tot niets verplicht bent.