Logo

Beal Mortex badkamer

Uw badkamer met Beal Mortex laten perfectioneren? De badkamer is één van de belangrijkste plaatsen in uw woning. U wilt uzelf daar graag comfortabel en behaaglijk voelen. Een Beal Mortex badkamer verandert uw bestaande badkamer in een heuse wellness, met een zeer luxueuze omgeving.

Neem afscheid van wand- en vloertegels

Anders dan de meeste stucproducten wordt een Beal Mortex badkamer voorzien van een waterdichte stuclaag. Beal Mortex is al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht en kan over de bestaande ondergrond worden aangebracht. Heeft uw huidige badkamer wand- en vloertegels? Door te kiezen voor een Beal Mortex badkamer zijn sloop- en afvoerwerkzaamheden niet nodig. Mits de technische staat van de onderlaag het toelaat kan Beal Mortex zonder problemen over de bestaande tegels worden afgewerkt.

Beal Mortex badkamer.

De wand- en vloerbedekking gaat met Beal Mortex naadloos in elkaar over. Voegen en kitranden worden overbodig. Met een Beal Mortex badkamer bespaart u op lawaai- en stofoverlast omdat bestaande tegels kunnen blijven liggen. Bovendien is Beal Mortex een onderhoudsvrij product en wordt u in de loop van de tijd niet geconfronteerd met vieze voegen en loslatende kitlagen.

Unieke combinatie van techniek en schoonheid

Dankzij de uitzonderlijke waterdichtheid is een Beal Mortex badkamer een aanwinst voor uw woning. Beal Mortex producten zijn ideaal voor toepassingen in badkamers, keukens, sauna’s en hamams. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk en dat geldt ook voor de verschillende structuren en kleuren.

Wellicht houdt u van een strak uitziende betonlook of heeft u meer met watervormen en bijpassende kleuren. Het Beal Mortex badkamer kleurenpallet is oneindig. Hetgeen eveneens van toepassing is op decoratieve en speelse elementen. Let wel op dat de uiteindelijke kleur een tint donkerder kan uitvallen dan op de staal. Dit komt door de beschermende laag die u wellicht laat aanbrengen.

Beal Mortex badkamer met het buitenidee

Aangezien de toepassingsmogelijkheden oneindig zijn kunt u uw badkamer een buiten idee geven. Beal Mortex producten met een houtstructuur zetten uw badkuip of jacuzzi als het ware midden in het bos. Gaat uw voorkeur naar meer zonnige oorden uit? Dan zijn de warme zand en zonnetinten hét juiste alternatief voor het strand. Breng buiten naar binnen en maak van uw Beal Mortex badkamer een ervaring op zich.

Wilt u graag een ander uiterlijk voor uw badkamer maar niet direct alles vervangen? Luxury Walls adviseert u over de mogelijkheden. Uw douche, bad en wastafel blijven behouden en de vloeren en wanden krijgen een nieuwe luxe afwerking. Een Beal Mortex badkamer wordt afgewerkt geheel naar uw wens.

Luxe en elegantie maken een Beal Mortex badkamer

De prijzen van een Beal Mortex badkamer liggen per vierkante meterprijs niet veel hoger of lager dan een badkamer met tegelwerk. Dit komt omdat u bespaart op onder meer sloopwerkzaamheden. Het eindresultaat is onbetaalbaar. Beal Mortex geeft uw badkamer een ware make-over waarbij u aangenaam verrast zult zijn door de elegantie die u na afloop aantreft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een Beal Mortex badkamer in uw woning neem dan contact met ons op. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord waarbij u kunt rekenen op de professionaliteit van onze medewerkers.