Logo

Beal Mortex of beton ciré

Wat zijn de verschillen tussen Beal Mortex of beton ciré? Wanneer gebruikt u Beal Mortex en/of beton ciré? Het zijn slechts een paar voorbeelden van vragen die zich voordoen als u op zoek bent naar het product dat het beste bij uw plannen past.

Wanneer gebruikt u Beal Mortex of beton ciré

Beton ciré is van origine afkomstig uit Frankrijk en wordt ook wel gepoetst beton genoemd. De cementmortel is na droging en afwerking een steenachtig soort stuc. Dit wordt beton ciré genoemd. Beal Mortex of beton ciré is op diverse manieren te gebruiken en kent verschillende afwerktechnieken. Beal Mortex of beton ciré kan in vrijwel iedere ruimte van uw huis worden toegepast en is verkrijgbaar in een breed kleurassortiment.

Beton ciré dient na het aanbrengen afgewerkt te worden met een zogenaamde afwerklaag voor de mooiste resultaten.

Beal Mortex producten daarintegen zijn vanaf 1 mm laagdikte waterdicht en kunnen in dat opzicht niet met beton ciré worden vergeleken. Beal Mortex behoeft geen afdichtende laag tegen water. U kunt de wanden of vloeren wel een beschermlaag geven tegen vuil en zeepresten. Dit kan door een beschermende wax-, olie- of zeeplaag aan te brengen.

Beal Mortex of beton ciré?

Kostenverschil Beal Mortex of beton ciré

Prijzen vergelijken is een belangrijk onderdeel van uw verbouwplannen. Beal Mortex en beton ciré geven uw woning een eigentijdse uitstraling. Het uiteindelijke resultaat bevat een groot gedeelte van uw eigen creativiteit en ideeën. Het kostenverschil tussen Beal Mortex of beton ciré zit voornamelijk in het feit dat Beal Mortex meer flexibel is en geen extra afwerklaag nodig heeft. Beal Mortex kan zonder problemen op de meeste ondergronden worden aangebracht. De producten van Beal Mortex hechten bijzonder goed, zijn flexibel en hebben een ongekende hardheid. Dat Beal Mortex waterdicht is, is een aangename bijkomstigheid. Hierdoor zijn de producten ideaal voor natte binnen- en buitenruimtes.

Beal Mortex of beton ciré worden naadloos aangebracht. Uw vloer bestaat uit een naadloos geheel waardoor uw woonkamer of keuken meer ruimtelijk lijkt. Bovendien heeft u geen voegen die verslijten of vuil aantrekken.

Beal Mortex of beton ciré een standaard betonlook

Beal Mortex of beton ciré wordt standaard aangebracht in een natuurlijke betonlook. U kunt voor uiteenlopende technieken kiezen waarmee bijvoorbeeld de vloer wordt afgewerkt. Kies voor het toepassen van subtiel aangebrachte structuur of een bepaalde textuur. De kleurmogelijkheden zijn bij Beal Mortex of beton ciré oneindig en passen altijd bij de inrichting van uw woning, tuin of zwembad. Het eindresultaat is precies de vloer die u in gedachten heeft en waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Luxury Walls informeert u over Beal Mortex of beton ciré

Past Beal Mortex of beton ciré bij uw plannen? Waar kunt u het beste voor kiezen als het gaat om uw terras? Zijn de producten geschikt voor uw zwembad? Met al uw vragen kunt u terecht bij onze medewerkers. Contact opnemen kan door het contactformulier in te vullen. U wordt zo spoedig mogelijk door een van onze medewerkers benaderd voor het bespreken van uw vragen. Hoe concreter uw vraag, hoe meer duidelijk het antwoord. Vragen stellen of informatie opvragen is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.