Logo

Beal Mortex Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Jmuiden

Luxury Walls is gespecialiseerd in luxe wand en vloerafwerkingen met Beal Mortex in Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden en omgeving. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en hoogwaardige kwaliteitsproducten worden de beste resultaten bereikt. Beal Mortex in Haarlem geeft uw badkamer, sauna of watermuur een eigentijds uiterlijk.

Beal Mortex Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden mogelijkheden

Producten van Beal Mortex in Haarlem zijn waterbestendig en daarmee ideaal voor al uw natte ruimtes. Een badkamer zonder standaard tegelwerk met voegen en kitranden komt daarmee binnen handbereik. Prijzen Beal Mortex in Haarlem worden per vierkante meter berekend en zijn in vergelijking lager dan andere materialen.

Beal Mortex Haarlem, Heemstede, Hoofddorp of IJmuiden en omgeving?

Naast de waterbestendigheid heeft Beal Mortex in Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en IJmuiden als voordeel dat de lagen over vrijwel iedere bestaande ondergrond aangebracht kunnen worden. U bespaart op zaken als sloop- en breekwerkzaamheden en heeft geen hinder van lawaai en stof. Uw oude vloer kan blijven liggen en wordt met Beal Mortex van een nieuwe look voorzien. De precieze mogelijkheden hangen af van de staat van onderhoud van de bestaande vloer en/of wand.

In tegenstelling tot veel andere wand- en vloerafwerkingsmaterialen heeft Beal Mortex geen aparte afwerkingslaag zoals impregnatie nodig. Beal Mortex is waterdicht en u kunt kiezen voor een vuilbeschermingslaag van olie, wax, of zeep. Deze laag zorgt voor extra woongenot en maakt de badkamer, vloer of wand eenvoudig te onderhouden en makkelijk schoon te maken.

Klassieke en moderne oplossingen

Beal Mortex in Haarlem heeft voor iedere smaak en wens een passende oplossing. Van een eenvoudige superstrakke betonlook tot waanzinnig sensuele effecten. Effecten waarbij u uw handen niet van de wanden kunt afhouden omdat ze er spectaculair uitzien. Beal Mortex heeft bovendien een uitgebreid kleurenpallet en de mogelijkheid om kleuren in elkaar over te laten lopen. Door de beschermingslaag valt de uiteindelijke kleur wellicht iets donkerder uit dan op de kleurenstaal.

Dramatische en speelse effecten. Een spel van rechte lijnen en curves. Beal Mortex heeft ideale producten voor binnen- en buitenshuis. De producten hebben een ongekende hardheid te vergelijken met natuursteen.

Beal Mortex in Haarlem en omgeving voor een trendy buitenterras

Producten van Beal Mortex in omgeving Haarlem bieden een duurzame oplossing voor een uniek afgewerkt terras. Vervang uw tegelvloer door een onderhoudsvrije Beal Mortex vloer. Buitenproducten geven uw terras, tuin en zelfs zwembad een elegante luxe uitstraling. Luxury Walls laat u graag kennismaken met de mogelijkheden voor uw tuin, balkon, sauna of zwembad. Strakke vloeren of een vloer met wat speelse elementen geven uw tuin een bijzondere afwerking waar u met veel plezier naar kijkt en gebruik van maakt.

Laat u vrijblijvend informeren

Neem contact op met Luxury Walls als u meer wilt weten over de mogelijkheden van Beal Mortex in Haarlem. Onze professionele vakmensen vertellen u alles over Beal Mortex en laten u diverse voorbeelden zien. Binnen Luxury Walls is er een ruime ervaring in het werken met de Beal Mortex producten. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en samen met u worden de beste resultaten bereikt. U kunt ons via het contactformulier benaderen maar ook telefonisch zijn we u graag van dienst. Vertel ons wat uw wensen zijn en een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.