Logo

Beal Mortex showroom

De ongekende toepassingsmogelijkheden voor binnen en buiten maken Beal Mortex een interessant product. In een Beal Mortex showroom ziet u voorbeelden van decoratieve eindoplossingen en kleurpaletten. Laat uzelf in de Beal Mortex showroom van Luxury Walls voorlichten over uw nieuwe luxe Beal Mortex vloer, wand of badkamer.

Bekijk de mogelijkheden in de Beal Mortex showroom

Is het aanraken van de uiteindelijke resultaten voor u belangrijk dan is dat uiteraard mogelijk. U ziet in de Beal Mortex showroom niet alleen foto’s van afgewerkte projecten. U kunt bovendien de verschillende structuren voelen. Merk hoe sensueel een waterdichte badkamer muur kan zijn in combinatie met de perfecte kleurstelling.

U maakt kennis met een product dat geschikt is voor de meeste binnen- en buitenprojecten. Zie hoe Beal Mortex in harmonie is met ieder interieur. Ervaar slijtvastheid en eenvoud in onderhoud. Bij de Beal Mortex showroom kunt u uw plannen en ideeën voorleggen aan een deskundige medewerker die u alles over deze interessante vorm van pleisterwerk kan vertellen.

Bespreek de mogelijkheden van Beal Mortex

De Beal Mortex showroom is de aangewezen plaats om vragen te stellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw badkamer. Heeft u een vloer waarvoor u op zoek bent naar een nieuwe, stoere look? Of zoekt u het wellicht in de vorm van muur- en meubeldecoratie. De producten van Beal Mortex zijn waterdicht en kunnen door uw hele woning gebruikt worden.

Stem de afwerking en kleuren van de Beal Mortex producten af op de inrichting van uw keuken, badkamer of woonkamer. Beal Mortex maakt het mogelijk om uw binnenvloer ‘door te trekken’ tot het buitenterras. Laat vloeren van keuken en woonkamer naadloos in elkaar over gaan. U heeft hierbij de mogelijk om verschillende technieken en kleuren te kiezen.

Na het drogen zijn de bewerkte oppervlaktes bijzonder hard en goed te onderhouden. U heeft geen speciale producten nodig en zelfs een afwerklaag is overbodig. Maakt u gebruik van een vuilwerende beschermlaag, houdt dan rekening met het feit dat de uiteindelijke kleur een tint donkerder uit kan vallen dan op het kleurenpallet. Tijdens uw bezoek aan de Beal Mortex showroom komt u veel te weten over het product.

Waar vindt u een Beal Mortex showroom

Luxury Walls is gevestigd in Haarlem. Onze professionele vakmensen werken op regelmatige basis met de Beal Mortex producten. U kunt in de Beal Mortex showroom terecht met al uw vragen op het gebied van Beal Mortex. Laat u voorlichten over luxe afgewerkte wanden en vloeren. Beal Mortex is bovendien toepasbaar op aanrecht- en keukenbladen en zelfs uw zwembad kan volledig worden afgewerkt met Beal Mortex. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We bespreken de mogelijkheden en brengen uw wensen nauwkeurig in beeld. U bent van harte welkom in onze Beal Mortex showroom. Contact kan zowel telefonisch als per e-mail plaatsvinden. Wilt u dat wij u benaderen? Vul dan het contactformulier in en een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Nadat we ter plaatse de situatie bekeken hebben kunt u een gedetailleerde offerte, vrijblijvend, ontvangen.