Logo

Beal Mortex kleurenkaart

Beal Mortex is een verantwoord duurzaam product dat ongekende mogelijkheden biedt. Voorzie uw wanden, vloeren en badkamer van een naadloze afwerking. De Beal Mortex kleurenkaart toont dat het product leverbaar is in uiteenlopende kleuren en kleurschakeringen.

Ongelimiteerde mogelijkheden met de Beal Mortex kleurenkaart

Bijzondere kleuren, meer dan 50 tinten grijs, designs, texturen en effecten. De Beal Mortex producten worden alleen gelimiteerd in uw eigen gedachten. Kies voor een mix van de Beal Mortex kleurenkaart waarbij de kleuren in een meer zachte of juiste harde tint worden aangebracht. Neem daarbij een grote of kleinere korrelgrootte en u krijgt het gewenste effect. Van een strakke betonlook naar een muur met speelse en creatieve elementen. Niets is onmogelijk met gebruik van de Beal Mortex kleurenkaart.

beal mortex kleurenkaart
Beal Mortex kleurenkaart

Beal Mortex meer dan de bekende betonlook

Beal Mortex heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere producten die uw wand of vloer een betonlook geven. Beal Mortex is uitermate geschikt om te verwerken in badkamers, keukens en zelfs zwembaden. Een van de unieke kenmerken van het product is de waterdichtheid. Al vanaf 1 mm laagdikte is de Beal Mortex waterdicht. Door gebruik te maken van de Beal Mortex kleurenkaart creëert u unieke oppervlaktes zonder voegen en zichtbare naden.

De Beal Mortex kleurenkaart hoeft na het afwerken niet bewerkt te worden met impregnatiematerialen en is na het opdrogen klaar voor gebruik. Desgewenst kunt u kiezen voor een vuilwerende laag van olie, wax of zeep. Deze beschermingslaag houdt de Beal Mortex kleurenkaart mooi en goed te onderhouden.

Toepassingsgebieden binnen- en buitenshuis

Beal Mortex is dankzij de samenstelling geschikt voor technische en decoratieve afwerkingen. Dit kan zijn:

  • Binnen en buitenshuis
  • Vloeren maar ook plafonds
  • Aanrechtbladen en tafels
  • Meubilair en decoratie
  • Badkamers, sauna’s, watermuren en zwembaden
  • Beal Mortex kleurenkaart heeft een combinatie met texturen en in het oogspringende effecten

De ondergrond waarop Beal Mortex kan worden aangebracht kan een bestaande vloer zijn. Op de Beal Mortex kleurenkaart kunt u de best passende kleur bepalen voor uw project. Beal Mortex wordt met een plamuurmes aangebracht op een homogene vloer in twee lagen. Betreft het een niet homogene ondergrond, waaronder een tegelvloer, dan worden drie lagen Beal Mortex aangebracht.

Waar u wel rekening mee dient te houden is dat de uiteindelijke kleur donkerder kan zijn dan op de Beal Mortex kleurenkaart. Dit door de eventuele beschermingslaag die wordt aangebracht op de Beal Mortex.

Hoe ziet de Beal Mortex kleurenkaart er uit?

Wilt u weten hoe de Beal Mortex kleurenkaart er uit ziet of bent u benieuwd of de kleur van uw keuze toegepast kan worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze professionele vakmensen. We geven u graag meer informatie en advies over de mogelijkheden die Beal Mortex voor uw binnen of buitenproject kan betekenen. De grenzen zijn bijna ongelimiteerd en veel is mogelijk. Contact met Luxury Walls opnemen verplicht u tot niets. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over zowel de Beal Mortex producten als de Beal Mortex kleurenkaart. Het enige wat u hoeft te doen is het aanvraagformulier invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.