Logo

Beal Mortex douche

Beal Mortex heeft speciale producten ontwikkeld voor de waterdichte afwerking van natte ruimtes. Hierbij kunt u denken aan badkamers en keukens. Ook sauna’s, watermuren en zwembaden krijgen een eigentijdse look met Beal Mortex. Beal Mortex douche is ook erg populair.

Spectaculair decoratieve coatings, Beal Mortex douche

Beal Mortex douche is een fijne waterdichte bekleding die gebruikt wordt voor onder meer decoratieve en technische coatings. Het geeft zowel uw binnen- als buitenproject een bijzonder uiterlijk. Beal Mortex gaat hand-in-hand samen met de meeste vormen, kleuren en past in elk creatief idee.

Uw Beal Mortex in de douche nodigt uit om te ontspannen. Op het moment dat de mortel en ingrediënten zijn gemengd, ontstaat direct een waterdichte pasta. De pasta kan worden aangebracht op diverse bestaande ondergronden. Hiervoor hoeft u geen vloeren of muurtegels weg te breken. De Beal Mortex douche geeft een verrassend resultaat dat helemaal op uw persoonlijke smaak is afgestemd. Zowel douches als wastafels kunnen worden afgewerkt met Beal Mortex, voor een ideale combinatie. Neem afscheid van lekke kitranden en versleten voegen. Kies voor een naadloos op elkaar aansluitende afwerking die bovendien heerlijk is om aan te raken.

Beal Mortex douche

Slijtvast en eenvoudig in onderhoud

De decoratieve afwerkingslaag heeft een ongekende hardheid. Uw Beal Mortex douche is daardoor slijtvast met een extra lange levensduur. Bovendien is het eindresultaat eenvoudig in onderhoud. Breng een beschermlaag aan die uw nieuwe wanden en vloeren tegen vuil beschermt. Juist doordat Beal Mortex douche al vanaf één (1) mm laagdikte waterdicht is zorgt dit voor een optimaal productverbruik zonder overbodige lagen.

Daar komt nog bij dat Beal Mortex douche een neutrale basis heeft. Deze basis kan worden afgewerkt met pigmenten uit een eindeloos aantal kleuren en heeft mogelijkheden voor onbeperkte effecten.

Kies voor een unieke afwerking

Beal Mortex douche geeft uw douche of badkamer een unieke uitstraling. Het idee wat u in uw hoofd heeft voor uw badkamer, wordt omgezet in een project dat volledig aansluit op uw wensen. In tegenstelling tot wanden en vloeren die met tegels worden afgewerkt is Beal Mortex douche flexibel en wordt zonder naden en voegen afgeleverd. Een strakke vormgeving met decoratieve elementen geven uw badkamer een eigentijdse uitstraling.

Het aanbrengen van Beal Mortex vergt oefening, techniek en ervaring. Voor de mooiste resultaten maakt u gebruik van de Beal Mortex specialisten van Luxury Walls. Wij hebben een brede ervaring met Beal Mortex producten. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenshuis. Resultaten en foto’s van voorgaande projecten tonen we u graag, zodat u weet welke resultaten u kunt verwachten.

Meer weten over een Beal Mortex douche?

Onze medewerkers maken graag een afspraak met u om ter plaatse te komen kijken. Zo kunnen we beter inschatten wat mogelijk is en hoe we uw wens nog beter vorm kunnen geven. Contact opnemen doet u door het contactformulier in te vullen. Hier kunt u aangeven wat uw vragen zijn en welke informatie u van ons wenst te ontvangen. Eén van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op, om uw vragen door te nemen. Het is echter ook mogelijk om ons te mailen en/of telefonisch te benaderen met al uw vragen of wensen. Luxury Walls verwelkomt u van harte als nieuwe klant.