De Belgische producent, Beal, organiseert regelmatig een Beal Mortex cursus die zowel gericht zijn op professionals als particulieren. Bent u geïnteresseerd in de achterliggende techniek van de producten of wilt u zichzelf verbeteren dan is het mogelijk om op verschillende locaties deel te nemen aan een Beal Mortex cursus, workshop of opleiding.

Beal Mortex workshop voor beginners

Beal Mortex is geschikt voor zowel wanden, vloeren, meubels, trappen, badkamers, aanrechtbladen en zwembaden. Het kan bovendien op de meeste ondergronden worden aangebracht. Beal Mortex onderscheid zich mede door het feit dat het product al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. De Beal Mortex opleiding laat u kennismaken met het product zelf en de toepasbaarheid. Na een theoretische inleiding krijgt u de gelegenheid om met eigen handen het product te voelen en te oefenen. Gedurende de Beal Mortex workshop mag u zelf verschillende monsterpanelen met diverse technieken bewerken.

Beal Mortex cursus / workshop / opleiding.

Beal Mortex cursus / workshop / opleiding.

Beal Mortex cursus voor gevorderden en professionals

Wilt u nog meer weten over de mogelijke toepassingen van Beal Mortex dan is het mogelijk om u zelf verder te specialiseren. U beheerst de basis van het werken met de Beal Mortex producten en wilt graag nieuwe technieken aanleren. De Beal Mortex cursus voor gevorderden laat u experimenteren en verkennend werken met houtstructuren en de natuursteenlook. Tijdens de Beal Mortex workshop ontdekt u gaandeweg de eindeloze mogelijkheden van dit bijzonder flexibele product.

De technieken zijn op een breder vlak inzetbaar en kunnen gebruikt worden in binnen en buitenruimtes zoals woonkamers, badkamers, zwembaden en sauna’s. Ook steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden die Beal Mortex te bieden heeft. Zo krijgen restaurants en receptieruimtes een geheel eigen moderne en professionele uitstraling.

Uiteraard omvat de Beal Mortex cursus een theoretisch gedeelte en krijgt u een nog beter inzicht in de toepasbaarheid. U wordt in de gelegenheid gesteld om eventuele vragen te stellen en er volgt een praktisch gedeelte. Door gebruik te maken van uiteenlopende gereedschappen worden u een aantal technieken duidelijk waaronder de houtstructuur, verroest staal en de ruwe betonlook.

Het uitwisselen van kennis gedurende een Beal Mortex workshop

Als u deelneemt aan een Beal Mortex cursus bent u op de juiste plaats om kennis uit te wisselen met zowel andere deelnemers als de instructeur. De instructeurs zijn ervaren hooggekwalificeerde professionals die de producten uitstekend weten toe te passen. U zult een hoge mate van betrokkenheid ervaren gedurende de Beal Mortex opleiding en de dag met een tevreden gevoel afsluiten.

Ervaringsverhalen van anderen kunnen uw werkzaamheden vereenvoudigen net zoals uw ervaringen voor anderen van belang zijn. Handige tips en trucs voor een nog beter resultaat maken het werken met Beal Mortex producten verleidelijk.

Inschrijven voor een Beal Mortex opleiding

Wilt u meer informatie ontvangen over een Beal Mortex workshop of heeft u interesse in de Beal Mortex producten? Neem dan contact met ons op. We informeren u over de mogelijkheden die er zijn en wat het cursusaanbod precies inhoudt. Contact opnemen is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij brengen u graag op de hoogte over de kosten van deelname aan een Beal Mortex cursus.