Logo

Beal Mortex color kleuren

Strak vormgegeven wanden en vloeren die naadloos in elkaar overgaan. De Beal Mortex color kleuren zijn oneindig en passen bij ieder bestaand én nieuw interieur. Klassiek, tijdloos, modern of trendy bijna niets is onmogelijk. Beal Mortex color kleuren worden door Luxury Walls in vele variaties geleverd en kunnen op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht.

Beal Mortex color kleuren voor binnen en buiten

Beal Mortex wordt niet gemengd met water maar met een speciale hars. Hierdoor ontstaat een uitermate sterk en flexibel product. Het voordeel hiervan is dat het product volledig naadloos kan worden aangebracht. De Beal Mortex color kleuren zijn beschikbaar in verschillende samenstellingen en kunnen zowel op vloeren, in wanden en in natte ruimtes in elkaar overlopen. Door gebruik te maken van de bijzondere technieken krijgt u een spectaculair eindresultaat.

beal mortex kleurenkaart
Beal Mortex color kleuren

Beal Mortex color kleuren kunnen worden geleverd in een uitvoerig kleurenpallet. Onze vakmensen geven u meer uitleg over de diverse technieken en de mogelijke kleurstellingen. Waar u altijd rekening mee dient te houden is dat de uiteindelijke Beal Mortex color kleuren iets donkerder uit kunnen vallen. Dit komt door de eventuele beschermende laag die al dan niet wordt aangebracht.

Water verandert in een accessoire van uw zwembad

Beal Mortex heeft als unieke eigenschap dat het met slechts 1 mm laagdikte waterdicht is. Hierdoor is het product geschikt voor de afwerking van uw zwembad. Zowel het zwembad zelf als het terras er om heen. Door gebruik te maken van de indrukwekkende Beal Mortex color kleuren neemt het water als het ware de kleur van het product aan. Het water is vanaf nu ‘slechts’ een accessoire dat tot uw prachtig vormgegeven en professioneel afgewerkte zwembad behoort.

Geef uw creativiteit de vrije loop

Beal Mortex color kleuren geven uw creativiteit de mogelijkheid om te experimenteren met vormen en kleuren. De combinaties van subtiel aangebrachte nuanceverschillen, texturen, effecten en de Beal Mortex color kleuren zijn onbegrensd. Beal Mortex kan worden aangebracht op bestaande ondergronden. Juist doordat u niets hoeft te slopen of weg te breken kunt u uw creatieve gedachten snel omzetten in de meest mooie creaties.

Het afwerken van vloeren, wanden, badkamers en aanrechtbladen met Beal Mortex color kleuren verzekerd u van een duurzaam product. U kunt rekenen op een slijtvaste ondergrond die bovendien eenvoudig in onderhoud is.

Laat u verrassen door de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een product voor een nieuwe vloer of wilt u weleens iets anders dan anders voor uw badkamer? Beal Mortex is een geweldig product én waterbestendig. De afwerking is geheel naar wens. U kiest zelf voor een meer strakke afwerking of laat uw keuze vallen op een speels lijnenspel met een bijzondere kleurenschakering.

Beal Mortex geeft een sensationeel eindresultaat waar u lang plezier van heeft. Vraag onze professionals om meer informatie over de Beal Mortex color kleuren. Luxury Walls heeft ervaring in binnen- en buitenland met het toepassen van de Beal Mortex producten. Vele diverse klanten zijn u reeds tevreden voorgegaan. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we zijn u graag van dienst bij de aanleg van bijvoorbeeld uw nieuwe vloer en/of terras.