Logo

Beal Mortex onderhoud

Wanden, vloeren, badkamers, sauna’s en zwembaden dienen goed en regelmatig onderhouden te worden. Goed Beal Mortex onderhoud geeft uw decoratief afgewerkte woning glans en een extra lange levensduur.

Beal Mortex onderhoud wanden en vloeren

Beal Mortex producten hechten goed op vrijwel iedere ondergrond. Na de droogtijd is uw bewerkte oppervlakte zo hard als natuursteen en waterdicht. Als bescherming tegen vuil kunt u een beschermende laag aanbregen. Beal Mortex onderhoud wordt door de beschermlaag nog eenvoudiger. Ieder met Beal Mortex bewerkte wand of vloer is makkelijk schoon te houden en slijtvast.

U kunt onder stoelen en tafels wellicht een viltje aanbrengen waarmee eventuele krassen worden vermeden.

Beal Mortex onderhoud.

Schoonmaak tips Beal Mortex onderhoud

Bij het opleveren van uw nieuwe Beal Mortex badkamer, keuken, vloer of sauna geven onze professionele stukadoors de nodige onderhoudstips. Het juiste Beal Mortex onderhoud garandeert een lange levensduur. U kunt Beal Mortex vergelijken met natuursteen en zeker niet met kunststof. Doorgaans is stofzuigen, het wekelijks reinigen met water en een standaard schoonmaakmiddel voldoende. Vermijd hardnekkige producten als bijvoorbeeld Cillit Bang. Gebruikt u deze producten toch, zorg er dan voor dat u het behandelde gedeelte goed naspoelt met schoon water.

Door de beschermende laag zijn vloeren niet gevoelig voor vuil en vlekken. Omgevallen bekers met sinaasappelsap of chocolademelk zijn eenvoudig af te nemen en laten geen ongewenste kleuren achter.

Heeft u als beschermlaag voor een olie gekozen? Dan heeft Beal Mortex onderhoud iets meer nodig. Deze oppervlaktes zijn net een beetje meer vlekgevoelig maar tegelijkertijd onderhoudsvriendelijk. Net als onbeschermde oppervlaktes krijgt een geoliede vloer na een tijd een laag die de kleur een meer natuurlijke uitstraling geeft. Dit komt het Beal Mortex product alleen maar ten goede. Deze oppervlaktes kunnen net als vloeren met een beschermlaag met standaard schoonmaakmiddelen worden gereinigd.

Beal Mortex onderhoud keuken

Aanrecht- en keukenbladen zijn doorgaans aan een extreme belasting onderhavig. Denk hierbij aan vetspetters en overige producten. Het is aangeraden om (kokend)hete vloeistoffen of pannen niet direct contact te laten maken met de Beal Mortex. Hiermee voorkomt u een eventueel schokeffect tussen de ondergrond en Beal Mortex. Beal Mortex onderhoud is eenvoudig en dankzij de beschermlaag wordt het meeste vuil afgestoten. Dat neemt niet weg dat u vlekken en restanten van onder meer kerrie, mosterd, rood fruit en olijfolie niet dagenlang op het werk- of aanrechtblad laat liggen. Laat u deze te lang liggen dan bestaat de mogelijkheid dat de kleuren en vetten door de laag dringen en vervelende vlekken achterlaten. Voorkom deze onnodige ‘beschadigingen’ van uw aanrechtblad en Beal Mortex onderhoud uw producten op regelmatige basis.

Meer weten over Beal Mortex onderhoud?

Onze vakmensen kunnen u alles vertellen over een gedegen Beal Mortex onderhoud. Ze geven u de juiste hulpmiddelen, tips en adviezen. Met een juist Beal Mortex onderhoud ziet uw badkamer, keuken of vloer er altijd stralend uit en hoeft u zich geen zorgen te maken over vlekken die eenvoudig te voorkomen zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over zowel de Beal Mortex producten zelf, als het juiste onderhoud hiervan.