Logo

Beal Mortex tafel

De blikvanger in iedere woonkamer is een robuuste Beal Mortex tafel. Gemaakt van een waterdicht product dat qua hardheid op natuursteen lijkt. Met een afwerking in diverse kleuren en structuren neemt iedereen graag plaats aan een Beal Mortex tafel.

Beal Mortex voor een tafel eigentijds in iedere inrichting

Beal Mortex biedt ieder oppervlak een exclusieve en elegante afwerking voor uw woning. Het product is waterdicht en is ideaal om een tafel met Beal Mortex mee af te werken. De afwerklaag is slijtvast en eenvoudig in onderhoud.

Uw Beal Mortex tafel is beschermd tegen water. Ongelukjes met glazen, bekers of vazen die omvallen brengen uw tafelblad geen ongewenste schade en/of vlekken toe. Het is mogelijk om uw tafel tegen vuil te beschermen door het aanbrengen van een olie, wax of laklaag. U kunt een Beal Mortex tafel schoonmaken met standaard schoonmaakmiddelen en water. Voor een extra lange levensduur zet u beter geen kokend hete pannen direct op het tafelblad en verwijdert u gemorste etensresten na het eten.

Beal Mortex tafel.

Een Beal Mortex tafel is robuust én elegant

Een tafel in betonlook is tegelijkertijd stoer, robuust én elegant. Beal Mortex kan over een bestaand tafelblad worden aangebracht, dit afhankelijk van de staat van onderhoud. Door het aanbrengen van Beal Mortex krijgt uw tafel een nieuw uiterlijk dat volledig in overeenstemming is met uw wens.

Door uiteenlopende technieken toe te passen krijgt de Beal Mortex tafel meer structuur. Decoratieve elementen worden aangebracht en uw Beal Mortex tafel is enig in zijn soort. Het tafelblad kan in verschillende kleuren worden afgewerkt, u kunt echter ook kiezen voor een hout- of zandlook.

De Beal Mortex tafel heeft niet alleen in uw woonkamer een opvallende plaats maar komt ook zeker buiten tot zijn recht. Een tafel met Beal Mortex voor op het terras is een rustpunt in uw tuin. Een plaats waar u met familie en vrienden veel gezellige momenten doorbrengt. Bovendien past een Beal Mortex tafel prima in de natuurlijke omgeving met groen en planten. Stem de kleuren af op uw tuin of kies voor een tafel die past bij het zwembad.

Ontwerp uw eigen Beal Mortex tafel

Beal Mortex heeft als groot voordeel dat het een flexibel product is. Zet uw ideeën over de ideale tafel op papier en leg deze voor aan onze vakmensen. Bespreek waar uw voorkeuren naar uit gaan en in welke kleurstelling uw Beal Mortex de tafel afgewerkt dient te worden. Kies voor een sfeervolle kleurencombinatie waarbij de kleuren in elkaar overgaan. Speciale effecten maken uw tafel nog meer bijzonder.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een Beal Mortex tafel zowel binnen- als buitenshuis heeft? U kunt ons zowel per e-mail als telefonisch bereiken. Als u er voor kiest om het contactformulier in te vullen dan zullen wij u zo snel mogelijk benaderen. Stel uw vragen en leg ons uw ideeën voor. Samen met u gaan we aan de slag om de Beal Mortex tafel van uw dromen vorm te geven. Voorbeelden van reeds gerealiseerde Beal Mortex tafels en andere projecten laten we u graag zien.