Logo

Beal Mortex prizen

Beal Mortex is als product al ruim 40 jaar verkrijgbaar. De Belgische producent, Beal, heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om een duurzaam product dat voor vele oppervlaktes inzetbaar is. Hierbij kunt u onder andere denken aan vloeren, badkamers, zwembaden, vijvers, meubilair en keukens. De Beal Mortex prijzen worden per vierkante meter aangeboden.

Wat is Beal Mortex voor een product? Wat kunt u van de Beal Mortex kosten verwachten?

Beal Mortex wordt geleverd als een poeder dat bestaat uit kalk, cement en toeslagstoffen. Aanmaken wordt gedaan met een speciale vloeistof. U zou kunnen stellen dat het qua samenstelling lijkt op de zogenaamde beton ciré, met het verschil dat Beal Mortex direct waterdicht is. Deze unieke kenmerken zorgen dat Beal Mortex prijzen op de totale werkzaamheden lager uit kunnen vallen.

Bestaande (tegel)vloeren kunnen blijven liggen en u hoeft geen kosten te maken aan sloop- en afvoerwerkzaamheden. Beal Mortex is een product dat in een dunne laag van 2 tot 3 mm over bestaande vloeren en andere oppervlaktes kan worden aangebracht. Dit betreft niet alleen tegelvloeren, in sommige gevallen is een bestaande houtenvloer geen probleem. Een en ander hangt af van de technische samenstelling en de staat van onderhoud. De totale Beal Mortex prijzen zijn lager dan bij de meest toegepaste producten. U bespaart onder andere op de kosten van slopen, transport en bijkomende afwerkingsproducten. De Beal Mortex kosten zijn hierdoor voor veel personen erg interessant.

Beal Mortex prijzen voor vloeren, wanden en natte ruimtes

Beal Mortex heeft de hardheid van natuursteen en hier kunt u het qua onderhoud ook mee vergelijken. De kleurstellingen zijn uiteenlopend net zoals de vormen. Creativiteit en ontwerp zijn op verschillende manieren toepasbaar met het Beal Mortex product. Vloeren en muren lopen naadloos in elkaar over wat visueel extra aantrekkelijk is.

Beal Mortex prizen

Zowel moderne als klassieke kleurstellingen zijn verkrijgbaar. In de beginfase van het aanbrengen wordt de mortel vermengd met een pigmentpoeder dat voor de uiteindelijke kleur van de Beal Mortex zorgt. U kunt zelf bepalen hoe de uitstraling moet zijn door voor een bepaalde korrelgrootte te kiezen. Houdt bij het kiezen van de kleur rekening met het feit dat de uiteindelijke kleur altijd iets donkerder zal zijn door de beschermende wax of olielaag die wordt aangebracht. Het overbodig zijn van extra lagen die bijvoorbeeld voor waterdichtheid zorgen maken dat Beal Mortex prijzen marktconform zijn en zowel voor al uw binnen als buitenprojecten een ideale oplossing.

De voordelen van Beal Mortex producten zijn:

  • Exclusieve betonlook
  • Geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • Waterdicht
  • Hardheid te vergelijken met natuursteen
  • Bestaande ondergronden hoeven niet verwijderd te worden wat de Beal Mortex prijzen ten goede komt
  • De Beal Mortex wordt zowel op wanden, vloeren als meubels aangebracht

Exclusieve uitstraling

Door gebruik te maken van Beal Mortex krijgt uw woning een exclusieve uitstraling. De uiteenlopende mogelijkheden op gebied van kleurstelling, speelse nuances en aangebrachte texturen voldoen volledig aan uw wensen. Het kleurenpallet, de waterdichtheid en de diversiteit creëren eveneens voordelige Beal Mortex prijzen voor uw zwembad en vijver. Onze specialisten laten u de mogelijkheden zien voor het gebied dat u wilt laten afwerken met Beal Mortex. Als standaard geldt dat de imposante betonlook de basis is voor de textuur en het patroon. Dit ongeacht de eventuele kleurkeuze.

Voordeel Beal Mortex prijzen

Mortex van producent Beal heeft verschillende voordelen ten opzichte van overige beton ciré producten. Het meest onderscheidende voordeel is dat Beal Mortex al vanaf een laag van 1 mm waterdicht is. Een aparte impregnatie- en/of aflaklaag is overbodig. Wel kunt u kiezen om een zogenaamde beschermingslaag aan te brengen bestaande uit wax, zeep, lak of olie. Dit is echter om vuil tegen te gaan en niet om het product tegen vocht te beschermen. Bijkomend voordeel bij Beal Mortex prijzen is dat de behandelde oppervlakte naadloos is en dat komt de eenvoud in het onderhoud ten goede. De aantrekkelijke Beal Mortex prijzen geven u een badkamer met een imposant chique uitstraling die gemakkelijk schoon te maken is.

De Beal Mortex prijzen worden per vierkante meter berekend. Het totale kostenplaatje kan door gebruik te maken van de Beal Mortex producten lager liggen. U bespaard namelijk op breek- en sloopwerkzaamheden en ook het gebruik van impregnatiemiddelen is overbodig. De Beal Mortex prijzen geven u een slijtvaste oppervlakte waar u lang plezier van heeft.

Professionele vakkrachten

Het gebruik van Beal Mortex heeft een toevlucht genomen. De producten zijn vrijwel overal toepasbaar en de Beal Mortex prijzen maken het een ideale oplossing voor al uw vloeren. Uiteraard wilt u graag dat uw badkamer, zwembad, sauna, wanden en de vloeren er professioneel uitzien. Naadloos en bovendien afgewerkt in de kleur en stijl die u voor ogen heeft. Stucen is een specialistisch vak waarvoor u gebruik kunt maken van onze professionele medewerkers. Luxury Walls beschikt over een ruime kennis in het werken met Beal Mortex producten. Alle oppervlaktes worden perfect en deskundig afgewerkt en u kunt rekenen op concurrerende Beal Mortex prijzen.

We passen verschillende technieken toe zodat het Beal Mortex product iedere oppervlakte een eigen uitstraling geeft. Hierbij kunt onder meer denken aan kleurverloop en variëteit in de structuur. U vertelt ons wat u in gedachten heeft en wij gaan aan het werk om uw wens vorm te geven. De flexibele toepassingsmogelijkheden maken de Beal Mortex prijzen bijzonder betaalbaar.

Meer weten over Beal Mortex prijzen en producten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die de Beal Mortex producten voor u kunnen betekenen? Met Beal Mortex maakt u een weloverwogen keuze voor een duurzaam product. Uw vloeren en natte ruimtes krijgen een geheel nieuwe look. Wij vertellen u graag meer over de bijzondere kenmerken en de mogelijkheden van Beal Mortex. Contact met ons opnemen verplicht u tot niets, wij sturen u geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Indien u dat wenst nemen we samen met u ter plaatse een kijkje zodat u duidelijk kunt aangeven hoe u een en ander voor ogen heeft. U zult in de offerte zien dat de Beal Mortex prijzen een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Contact opnemen doet u door het contactformulier in te vullen. U kunt onze reactie zo spoedig mogelijk verwachten. We verwelkomen u graag als nieuwe klant en brengen u op de hoogte van de scherpe Beal Mortex prijzen.