Logo

Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad

Beal Mortex produceert duurzame en hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de afwerking van onder meer wanden en vloeren. Beal Mortex levert waterdichte stuclagen die perfect toepasbaar zijn in uw badkamer en keuken. Een Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad geeft uw keuken een zekere elegantie en is eenvoudig in onderhoud.

Waterdicht en vergelijkbaar met natuursteen

Bent u op zoek naar een stijlvol aanrechtblad? Overweeg dan een Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad voor in uw keuken. Het producten heeft een aantal unieke kenmerken:

  • Waterdicht vanaf 1 mm laagdikte.
  • Flexibel.
  • Hecht op vrijwel iedere ondergrond.
  • Hardheid.
  • Textuur, structuur en het kleurpallet zijn vrijwel eindeloos.
Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad
Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad

De mogelijkheden die een Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad voor uw interieur te bieden heeft, is grenzeloos. U kunt uw creativiteit en fantasie de vrije loop laten. Laat diverse kleurtinten in elkaar over lopen en creƫer een naadloos werkblad. Beal Mortex kan op de meeste bestaande ondergronden zonder breek- en/of sloopwerk worden aangebracht. Na het aanbrengen ontstaat een waterdicht Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad dat de hardheid heeft van natuursteen. Het is niet nodig om het nieuwe Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad met een apart middel te impregneren. Waar u wel voor kunt kiezen is een zogenaamde beschermlaag. Deze laag beschermt uw Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad tegen vuil en zorgt dat het onderhoud eenvoudig is. Een beschermlaag wordt aangebracht met olie, wax of zeep.

Een indrukwekkend naadloos Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad

Het bijzondere van de producten is dat uw Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad naadloos is. U bespaart hierdoor op onderhoud en tijd die u anders nodig heeft om schoon te maken. Uw keuken krijgt met een uniek vormgegeven Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad de aandacht die het verdient.

U kunt het Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad afstemmen op het keukeninterieur maar ook op de wanden en vloeren in uw keuken. De toepassingen hebben buiten uw eigen fantasie gerekend geen grenzen. Heeft u een gezellige woonkeuken, stem dan de decoratie en kleuren van de Beal Mortex hier op af. Beal Mortex is meer dan een pleisterproduct. Het stelt u in staat om schitterende creaties te maken die hun gelijke niet kennen.

Vraag meer informatie over de mogelijkheden aan Luxury Walls

De prijzen per vierkante meter van Beal Mortex Amsterdam zijn aantrekkelijk. U hoeft zich niet eerst te wagen aan moeizame breek- en sloopwerkzaamheden, waarmee u aanzienlijk op de totale kosten bespaart. Bestaande vloeren en ondergronden kunnen blijven liggen. Beal Mortex hecht goed en kent een hardheid die te vergelijken is met natuursteen. Het kleurenpallet is uiterst divers en door gebruik te maken van uiteenlopende technieken zijn de mogelijkheden onuitputtelijk. Het resultaat is altijd een bijzonder vormgegeven vloer of ruimte die zowel u als uw gasten blijft verrassen.

Luxury Walls bespreekt graag met u de mogelijkheden voor het toepassen van Beal Mortex in uw binnen- of buitenruimte. Van de keuken tot het terras en van de wanden tot het zwembad. Dankzij de unieke eigenschappen is het product veelzijdig en vrijwel op iedere plaats te gebruiken.

Neem contact met ons op en we laten u graag eerdere projecten zien. Zo krijgt u een nog beter beeld van Beal Mortex Amsterdam. Contact opnemen is geheel vrijblijvend en verplicht u uiteraard tot niets. Onze deskundige vakmensen staan u graag te woord en doen u indien gewenst een offerte toekomen die volledig aan uw wensen voldoet.

U kunt zowel telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons opnemen. Indien u ons e-mailt dan kunt u er op rekenen dat een van onze medewerkers u zo spoedig mogelijk benaderd om uw vraag te beantwoorden. Geen idee en/of wens is ons te gek en samen met u gaan we aan de slag om uw Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad af te werken.