Logo

Beal Mortex Amsterdam

Het Belgische bedrijf Beal produceert al vele jaren een hoogwaardig kwaliteitsproduct voor het afwerken van binnen- en buitenruimtes. Woont u in of in de omgeving van Amsterdam? Dan heeft u mogelijk gezocht op ‘Beal Mortex Amsterdam’. Beal mortex kan worden toegepast in iedere ruimte van uw woning en/of appartement.

Creativiteit en vrijheid in afwerking

U bent met Beal Mortex in Amsterdam niet gebonden aan een bepaalde afwerking. De mogelijkheden die Beal Mortex te bieden heeft, lopen uiteen van een natuurlijke betonlook tot luxueus afgewerkte wanden en zwembaden. Beal Mortex Amsterdam kan zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt en laat uw vloeroppervlak naadloos in elkaar overlopen. Heeft u vloerverwarming? Ook dan biedt Beal Mortex voldoende mogelijkheden. De vloerverwarming kan blijven liggen. Beal Mortex heeft als eigenschap dat het snel de warmte van de omgeving opneemt, vasthoudt en afgeeft. Uw vloerverwarming functioneert optimaal, zonder dat uw vloer of wanden daar enige hinder van ondervinden.

Beal Mortex Amsterdam.

Werk uw eigen idee uit en bespreek het met onze medewerkers. Luxury Walls biedt u ervaren vakmensen die over ervaring met Beal Mortex in Amsterdam en omgeving beschikken. Het aanbrengen van de lagen vraagt een zekere handigheid en techniek, welke u met vertrouwen aan Luxury Walls kunt uitbesteden.

Geef uw woning stralende wanden en vloeren met Beal Mortex

Of u nu gaat verhuizen of uw bestaande woning van een nieuw uiterlijk wilt voorzien. Beal Mortex in Amsterdam biedt altijd de juiste oplossing. Beal Mortex heeft als unieke eigenschap dat het vanaf één (1) mm waterdicht is en daarmee ideaal is voor badkamers en keukens. De wanden en vloeren gaan naadloos in elkaar over, waarbij u de keuze heeft uit een verscheidenheid aan kleuren, structuren en decoraties.

Door de waterdichtheid heeft een Beal Mortex vloer of muur geen aparte impregneer behandeling of aflaklaak nodig. Voor een extra eenvoudig te onderhouden oppervlakte kunt u overwegen om een zogenaamde beschermlaag aan te brengen. Deze laag bestaat uit wax, olie of zeep en beschermt uw Beal Mortex tegen ongewenst vuil.

Beal Mortex Amsterdam is een toegankelijk product

De prijzen per vierkante meter van Beal Mortex Amsterdam zijn aantrekkelijk. U hoeft zich niet eerst te wagen aan moeizame breek- en sloopwerkzaamheden, waarmee u aanzienlijk op de totale kosten bespaart. Bestaande vloeren en ondergronden kunnen blijven liggen. Beal Mortex hecht goed en kent een hardheid die te vergelijken is met natuursteen. Het kleurenpallet is uiterst divers en door gebruik te maken van uiteenlopende technieken zijn de mogelijkheden onuitputtelijk. Het resultaat is altijd een bijzonder vormgegeven vloer of ruimte die zowel u als uw gasten blijft verrassen.

Luxury Walls bespreekt graag met u de mogelijkheden voor het toepassen van Beal Mortex in uw binnen- of buitenruimte. Van de keuken tot het terras en van de wanden tot het zwembad. Dankzij de unieke eigenschappen is het product veelzijdig en vrijwel op iedere plaats te gebruiken.

Neem contact met ons op en we laten u graag eerdere projecten zien. Zo krijgt u een nog beter beeld van Beal Mortex Amsterdam. Contact opnemen is geheel vrijblijvend en verplicht u uiteraard tot niets. Onze deskundige vakmensen staan u graag te woord en doen u indien gewenst een offerte toekomen die volledig aan uw wensen voldoet.