Logo

Novacolor cursus / workshop / opleiding

Het Italiaanse Novacolor heeft een uitgebreide collectie decoratieve pleisters. Het aanbod varieert van mineraal- en glanspleister tot metallicpleister. Bent u benieuwd met welke technieken wordt gewerkt dan is een Novacolor workshop misschien iets voor u.

Novacolor cursus voor professionele stukadoors

Kennismaken met nieuwe mogelijkheden of het verfijnen van technieken. Het zijn onderdelen van een Novacolor cursus. De Novacolor opleiding laat zien hoe u met roest- en koperoxidaties de mooiste wanden en vloeren creëert. Een Novacolor cursus begint met een theoretisch gedeelte waarin voorbeelden van de mogelijkheden aan bod komen.

Na de theorie van de Novacolor workshop volgt een creatief gedeelte. U kunt zelf aan de slag om verschillende monsterpanelen te maken. Breng het geleerde van ’s ochtends en ’s middags in praktijk. Pas tijdens de Novacolor opleiding onder meer de volgende technieken toe: Novacolor Animamundi, Novacolor Archi+ Concrete, Animamundi Ironic en Novacolor Marmorino KS.

Novacolor producten zijn bijzonder fijn om mee te werken. De mogelijkheden eindeloos en het resultaat kan aan elke wens worden aangepast. Zowel residentiële als commerciële vloeren en wanden profiteren met Novacolor van een Italiaanse elegantie welke zijn weerga niet kent.

Patrick Training
Novacolor cursus / workshop / opleiding

Luxury Walls werkt met opgeleide professionals

De medewerkers van Luxury Walls volgen regelmatig een Novacolor cursus / workshop / opleiding om tijdens de dagelijkse werkzaamheden de nieuwste technieken toe te kunnen passen. We hebben goede ervaringen met de Novacolor producten. Door het bijwonen van een Novacolor workshop zijn we tevens op de hoogte van de nieuwste trends, kleuren en structuren.

Het werken met Novacolor producten vraagt een bepaalde techniek en ervaring. Maak gebruik van onze bekendheid met het product en kies voor naadloos in elkaar overlopende vloeren en wanden. Strakke lijnen, speelse decoraties, speciale effecten en uiteenlopende kleuren worden door ons toegepast in uw project.

Novacolor opleiding verzorgt doorgaans Novacolor cursus en workshop voor professionele stukadoors die ervaring hebben met pleisterwerk. Gedurende de Novacolor cursus wisselen vakkrachten ervaringen en tips uit op het gebied van verschillende Novacolor producten en technieken. Wij brengen onze mogelijkheden graag bij uw project tot uiting. Heeft uw zelf een idee over uw wanden of vloer? Laat het ons weten en samen maken we van uw woning een bijzonder elegant vormgegeven geheel.

Meer weten over Novacolor?

Door de deelname aan een Novacolor opleiding zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van het product. Als u uw vloeren en wanden een indrukwekkend roesteffect wilt geven of indien u zoekt naar een marmerlook dan helpen wij u graag met de realisatie van uw plannen. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden van Novacolor. We laten u voorbeelden zien van bereikte eindresultaten en gaan samen met u aan de slag om de juiste kleurstelling te kiezen.

Bent u ook toe aan een vloer van Novacolor? Neem dan contact op met onze specialisten. Na het insturen van het contactformulier wordt u zo spoedig mogelijk benaderd. Bespreek geheel vrijblijvend uw ideeën en creatieve invulling daarvan. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een strak afgewerkte vloer of een wand met decoraties. We heten u graag welkom bij Luxury Walls.