Logo

Beal Mortex vloer

Beal Mortex heeft een unieke samenstelling waardoor het product uitermate geschikt is voor zowel wanden als vloeren. Uw woning of badkamer krijgt een eigentijdse uitstraling met een naadloze vloer. Een Beal Mortex vloer is duurzaam, slijtvrij en onderhoudsvriendelijk.

Een Beal Mortex vloer wordt gelegd over uw bestaande vloer

Zonder voorafgaande sloopwerkzaamheden kan de Beal Mortex vloer over de meeste ondergronden aangebracht worden. Het kan voorkomen dat eerst een hechtingslaag en extra bewapening wordt geplaatst. Een en ander hangt af van de huidige structuur en de onderhoudstoestand. Het is van belang dat het hechtingsoppervlak in goede staat verkeerd. Dit voorkomt dat de bepleistering barst of loskomt. Een Beal Mortex vloer kenmerkt zich door een buitengewone mate van slijtvastheid, flexibiliteit en een goed hechtvermogen.

Beal Mortex vloer.

Beal Mortex verbindt en opent de verschillende ruimtes van uw woning. Creëer doorlopende oppervlaktes waarbij rekening wordt gehouden met eventuele technische omstandigheden.

De sensualiteit van een Beal Mortex vloer

De bijzondere eigenschappen maken dat Beal Mortex een zekere mate van sensualiteit in zich heeft. Het waterbestendig zijn maakt Beal Mortex ideaal voor onder meer badkamers, inloopdouches, watermuren en sauna’s. Een natuurlijke betonlook, vormgegeven met textuur, kleurnuances en structuur maakt uw vloer een echte eyecatcher en iets wat prettig is om aan te raken.

Naast al uw binnenvloeren is het ook mogelijk om buitenshuis voor een Beal Mortex vloer te kiezen. Als terras bijvoorbeeld maar ook als toepassing in en rondom uw zwembad is Beal Mortex een uitstekende mogelijkheid.

Beal Mortex een product dat te vergelijken is met natuursteen

De Belgische producent Beal levert al meer dan 40 jaar kwaliteitsproducten voor de afwerking van vloeren en wanden. Het bedrijf is sterk in afdichtingsproducten. Dit maakt het mogelijk dat u op het gebied van een waterdichte Beal Mortex vloer tal van kleurvariaties en afwerkingsmogelijkheden heeft. Een Beal Mortex vloer is al vanaf 1 mm waterdicht en hoeft niet apart geïmpregneerd of afgelakt te worden.

De meeste wanden en vloeren die afgewerkt zijn met Beal Mortex worden beschermd door een wax, olie, lak- of zeeplaag. Deze laag gaat vuil tegen en heeft niets met de waterdichtheid te maken. Als de Beal Mortex eenmaal is uitgehard kunt u het vergelijken met natuursteen. De standaard betonlook kan met praktisch iedere gewenste kleur worden gedecoreerd. Strakke vormgegeven lijnen kunnen worden afgewisseld met wat meer speelse curven. Voegen behoren tot het verleden, uw vloer bestaat uit een naadloos geheel dat prima aansluit bij uw inrichting.

Aanwezige vloerverwarming is geen probleem

Is uw bestaande vloer voorziening van vloerverwarming? Ook dan is het mogelijk om een Beal Mortex vloer te leggen. Het materiaal zorgt voor een snelle opname van de warmte en geeft deze goed af. Een Beal Mortex vloer voelt ook zonder de aanwezigheid van vloerverwarming comfortabel aan. Het materiaal heeft als eigenschap de omgevingstemperatuur aan te nemen.

De kosten van een Beal Mortex vloer

Een vloer die wordt afgewerkt met Beal Mortex is duurder dan wanneer u kiest voor een standaard vloertegel maar goedkoper dan natuursteen. De prijzen hangen af van de te bewerken oppervlakte, hoe ziet de omgeving eruit en waar wordt het product toegepast. U kunt contact met ons opnemen om uw ideëen voor te leggen. Een van onze specialisten komt ter plekke kijken om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden voor een Beal Mortex vloer. Contact opnemen is, net als het opvragen van een offerte, vrijblijvend en verplicht u tot niets.