Blog

Luxury walls Like & Win actie

Geplaatst door:

Heb je altijd al een prachtige, decoratieve wandafwerking willen winnen om je huis héél uniek te maken? Like en/of deel dat dit bericht van Luxury walls.  Bij 5000 likes wordt deze geweldige prijs verloot!

Naamsbekendheid van Luxury Walls en haar producten vergroten

Wij van Luxury walls willen de decoratieve afwerkingen in Nederland meer onder de aandacht brengen. Er is meer te verkrijgen dan behang of strak stukwerk voor uw woonkamer, slaapkamer of keuken. De decoratieve afwerkingen verschillen sterk van uitstraling. Op dit gebied zijn er eindeloze mogelijkheden, van verroeste wanden tot de mooiste beton effecten. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een afwerking met een glinsterend effect. Laat u inspireren door onze website of Facebook pagina.

Spelregels – hoe kan je winnen?

Like onze Facebook pagina en deel en like het bericht. Laat ons in het bericht weten welke ruimte u met welk product wilt laten afwerken,  maakt dan kans op een decoratieve afwerking  ter waarde van €1200,- U kunt kiezen uit Novacolor Ironic, Dune, Animamundi, Marmorino KS en Swahili.

Met vriendelijke groet / With Kind regards /Mit freundlichen Grüßen/ Cordiales Saludos / Salutations distinguées/最好的問候/لسلام عليكم

Patrick van Riemsdijk

Luxury walls

www.luxury-walls.com

https://m.facebook.com/luxurywalls?_rdr

0

Over de auteur:

  Gerelateerde berichten
  • No related posts found.