Blog

Decoratieve afwerkingen in uw woning?

Geplaatst door:

Waarom geeft men voor de badkamer altijd veel geld uit, terwijl je daar gemiddeld maar een half uur per dag in vertoeft? Aan de woonkamer, waar je de meeste tijd in doorbrengt, wordt over het algemeen weinig aandacht besteed.

Een uniek kunstwerk op een wand in uw woonkamer is voordeliger dan u denkt, ook voor uw slaapkamer zijn er natuurlijk legio mogelijkheden. De ombouw van uw open haard, de achterwand in uw keuken, de wanden van uw toilet, alles kunnen we voorzien van de mooiste decoratieve technieken.

Vroeger gebruikte men vaak een behang met diverse motieven. Dit vond men mooi. Een nadeel was echter dat het snel los ging laten en men zag altijd ook lelijke naden zitten.

De nieuwste technieken

Door de technieken die we tegenwoordig gebruiken, is het mogelijk om al deze motieven en diverse kleuren naadloos aan te brengen. Geen vervelende praktijken met loshangende banen en nooit zult u een naad zien. Ook zijn de meeste producten die we hiervoor gebruiken zeer kleurvast. Ook door uv straling zal het niet gaan verkleuren.

Tevens is het vaak mogelijk om deze afwerkingen ook buiten te gebruiken. We gebruiken voor deze afwerkingen een mineraal of een silicaat product van Novacolor. Met de diverse producten van Novacolor kunnen we eigenlijk alle mogelijke creaties maken. U kunt bijvoorbeeld denken aan de kastjes van uw keuken, welke worden gemaakt met Novacolor Ironic. Deze kastjes krijgen dan de uitstraling van verroest metaal. In combinatie met een betonnen blad heeft u een prachtige industriële keuken.

Of denk u eens aan Animamundi van Novacolor. Met deze prachtige silicaat verfpleister met metaaldeeltjes kunt u uw woonkamer de warme sfeer geven die u altijd al heeft willen creëren. Wellicht heeft u liever uw wanden van uw toilet in de Marmorino KS van Novacolor. Hiermee lijken uw wanden in uw toilet op prachtige betonnen exemplaren.  Misschien wilt u wel iets heel anders. Deel uw ideeën met ons en wij zullen deze dan voor u realiseren!

Heeft u een groot project, bijvoorbeeld een hotel of grote groepen woningen? Wij kunnen u ook begeleiden bij de afwerkingen van uw projecten. Hierdoor kunt u met uw eigen personeel de gewenste afwerkingen laten aanbrengen.

Nieuw – driedimensionale afbeeldingen op uw muur

De vele mogelijkheden die voor uw wanden mogelijk zijn, zijn vaak niet eens bekend. Sinds enige tijd kunnen wij van Luxury walls namelijk ook uw wanden voorzien van driedimensionale afbeeldingen. Door de goede samenwerking met diverse kunstenaars kunnen we alles voor u realiseren. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Een aantal mooie voorbeelden van dergelijke decoratieve afwerkingen:

decoratieve-afwerking_3 decoratieve-afwerking_2 decoratieve-afwerking_1 decoratieve-afwerking

0

Over de auteur:

  Gerelateerde berichten
  • No related posts found.