Zwembaden hebben een trend waarbij u deze het liefste in de omgeving integreert. Uw tuin en zwembad stralen tesamen rust en inspiratie uit. Een Beal Mortex zwembad is géén dertien in een dozijn model. Integenstelling zelfs. Uw Beal Mortex zwembad heeft natuurlijke kleuren en wordt gekenmerkt door een unieke vormgeving.

Waterdichte elegantie

Beal Mortex werd ontworpen voor het waterdicht maken van kelders en funderingen. Al gaandeweg heeft de fabrikant het product verder ontwikkeld. Tegenwoordig kan iedereen zijn fantasie de vrije loop laten als het gaat om de toepassingsmogelijkheden. Van kelders en funderingen naar de mogelijk om een Beal Mortex zwembad aan te leggen. Beal Mortex is perfect waterdicht en bovendien prettig om aan te raken. In tegenstelling tot veel stucwerk en pleisterlagen ervaart u geen vervelend schurend gevoel bij Beal Mortex.

Beal Mortex zwembad maakt dat het water zich aanpast aan de kleur. De kleur verschilt van de weersomstandigheden. Uw Beal Mortex zwembad is de perfecte weerspiegeling van een verrassende schoonheid. Vergeet de standaard blauwe zwembad kleuren. Beal Mortex heeft zoveel meer te bieden. Elegant vormgegeven met harde of juist zachte kleuren die passen bij de omgeving van het Beal Mortex zwembad.

Beal Mortex zwembad.

Beal Mortex zwembad.

Beal Mortex zwembad met bijpassend terras

Laat uw Beal Mortex zwembad op gaan in de tuin. Wees creatief met de mogelijkheden en betrek onder meer het terras bij uw zwembad. U weet zelf het beste waar uw voorkeur naar uitgaat en welke tinten en kleuren u het mooiste vindt om te gebruiken. Onze medewerkers hebben ervaring met de Beal Mortex binnen- en buitenproducten. Voor advies kunt u altijd een beroep op ons doen. Weet u niet helemaal zeker of u de gewenste kleurstelling ook volgend jaar nog mooi vindt? Vraag naar onze ervaringen en voorbeelden. Doe uw voordeel met onze kennis van Beal Mortex.

Laat uw Beal Mortex zwembad afwerken door vakmensen

Wilt u zeker zijn dat uw Beal Mortex zwembad op de juiste wijze wordt afgewerkt? Besteed uw werkzaamheden dan uit aan onze professionals. De bestaande ondergrond kan blijven liggen waarmee u bespaart op sloop- en breekwerkzaamheden. Hiermee is Beal Mortex per vierkante meter ongeveer gelijk in kosten als tegelwerk. Voordeel is wel dat uw zwembad direct waterdicht is. Het enige wat u kunt toevoegen is een vuilwerende laag. Impregneringsmiddelen behoren met Beal Mortex voorgoed tot het verleden.

Wij werken met vakmensen die een ruime ervaring hebben met stucen, pleisteren en decoratieve afwerkingen. Net als u zijn wij alleen tevreden met de mooiste resultaten. Met Beal Mortex kiest u voor een product dat slijtvast en eenvoudig in onderhoud is.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Is uw interesse voor een Beal Mortex zwembad gewekt? Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we bieden? Bent u benieuwd naar reeds afgewerkte projecten? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u via het contactformulier uw vragen aan ons voorleggen, waarbij we u zo spoedig mogelijk antwoorden. Als vanzelfsprekend kunt u ons ook een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant.