Beal Mortex produceert duurzame en hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de afwerking van onder meer wanden en vloeren. Beal Mortex levert waterdichte stuclagen die perfect toepasbaar zijn in uw badkamer en keuken. Een Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad geeft uw keuken een zekere elegantie en is eenvoudig in onderhoud.

Waterdicht en vergelijkbaar met natuursteen

Bent u op zoek naar een stijlvol aanrechtblad? Overweeg dan een Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad voor in uw keuken. Het producten heeft een aantal unieke kenmerken:

  • Waterdicht vanaf 1 mm laagdikte.
  • Flexibel.
  • Hecht op vrijwel iedere ondergrond.
  • Hardheid.
  • Textuur, structuur en het kleurpallet zijn vrijwel eindeloos.
Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad.

Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad.

De mogelijkheden die een Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad voor uw interieur te bieden heeft, is grenzeloos. U kunt uw creativiteit en fantasie de vrije loop laten. Laat diverse kleurtinten in elkaar over lopen en creëer een naadloos werkblad. Beal Mortex kan op de meeste bestaande ondergronden zonder breek- en/of sloopwerk worden aangebracht. Na het aanbrengen ontstaat een waterdicht Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad dat de hardheid heeft van natuursteen. Het is niet nodig om het nieuwe Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad met een apart middel te impregneren. Waar u wel voor kunt kiezen is een zogenaamde beschermlaag. Deze laag beschermt uw Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad tegen vuil en zorgt dat het onderhoud eenvoudig is. Een beschermlaag wordt aangebracht met olie, wax of zeep.

Een indrukwekkend naadloos Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad

Het bijzondere van de producten is dat uw Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad naadloos is. U bespaart hierdoor op onderhoud en tijd die u anders nodig heeft om schoon te maken. Uw keuken krijgt met een uniek vormgegeven Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad de aandacht die het verdient.

Beal Mortex aanrechtblad.

Beal Mortex aanrechtblad.

U kunt het Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad afstemmen op het keukeninterieur maar ook op de wanden en vloeren in uw keuken. De toepassingen hebben buiten uw eigen fantasie gerekend geen grenzen. Heeft u een gezellige woonkeuken, stem dan de decoratie en kleuren van de Beal Mortex hier op af. Beal Mortex is meer dan een pleisterproduct. Het stelt u in staat om schitterende creaties te maken die hun gelijke niet kennen.

Vraag meer informatie over de mogelijkheden aan Luxury Walls

Het aanbrengen van een Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad is geen klusje dat u iedere dag uitvoert en waar enige techniek en ervaring voor is vereist. Luxury Walls heeft als onderneming ruime ervaring met stukadoors- en pleisterwerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor een luxueuze afwerking van wanden, vloeren, badkamers, keukens, zwembaden en sauna’s. Wij laten u graag voorbeelden van de mogelijke resultaten met Beal Mortex producten zien. Diverse tevreden klanten gingen u reeds voor met een elegant uitziend aanrechtblad.

Beal Mortex keukenblad.

Beal Mortex keukenblad.

Beal Mortex keukenblad.

U kunt zowel telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons opnemen. Indien u ons e-mailt dan kunt u er op rekenen dat een van onze medewerkers u zo spoedig mogelijk benaderd om uw vraag te beantwoorden. Geen idee en/of wens is ons te gek en samen met u gaan we aan de slag om uw Beal Mortex aanrechtblad of keukenblad af te werken.